- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Dünyanın en iyi forveti olduğu için istemeye hakkı var istiyodurgomis orda istiyo mu acaba para gol atiyorum ucretimi artirin diye
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın en iyi forveti olduğu için istemeye hakkı var istiyodurgomis orda istiyo mu acaba para gol atiyorum ucretimi artirin diye
ckstatistic bunyesinde calismak isterseniz kapimiz acikGaliba Murhan ve Ahmed arif kesen abinin ekibine transfer olacağım.Yetti artık.
kral şampiyon yaptı ama değeri bilinmedi
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim ekibe gelmeni isterim.
Fener cezayı kabullendi ondan bu kadar çok transfer yapıyor.
Seneye - 3 puan ve transfer cezası alacaklar.
Absürd sayıda transfer yaptılar çünkü.
Anlamadığın kısmı anlatayım burak iki sezonda da başrolde değildi.Tüm takım burağa endeksli değildiBuraki begenmeyen biriyim zaten yanlisi duzelttim.
Şu kısım da yanlış ayrıca 30 civarı attı şampiyon olduk, sonraki sene 15 attı olamadık. Pek birbirini tutmayan şeyler yani çelişkili.
Taffareli'de takibe almış diyorlar.Josef IG'de Falcao ve Mert Çetin'i takip ediyormuş.
Josef IG'de Falcao ve Mert Çetin'i takip ediyormuş.
Yönetim facia gördüğünüz gibi ama D.Ö. yönetimiyle bu yönetimin transferlerini kıyaslayan çok büyük ayıp ediyor.
Özbek zamanında ffp yoktu. İstenilen bonservis şak diye verilebiliyordu.
Harcama limiti de yoktu. Tolga Ciğerci'ye bile 2 milyon euro maaş verebiliyordu.
Bir de şey diyorlar, "iyi ama Özbek döneminde bonservis farkı çok yüksek değil." Ya kafadan 40 milyon harcayabildikten sonra elbet dönüş alabilirsin ama ffp varken değil bu 40 milyonu, satmadan 5 milyon harcasan büyük riske giriyorsun.
D.Ö. rahat rahat harcadı. Onun cezasını şimdiki yönetim çekiyor. Bir de üstüne "keşke Dursun Özbek olsa" postları görüyorum. Valla böyle adaletsizlik olmaz bak yanarız arkadaşlar yapmayın lütfen.