Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç bir isim çıkmayınca duyum; ismi hiç duyulmamış oyuncu oluyor:) bu duyumculuk kadar gtü başı ayrı oynayan bir meslek daha var mı acaba.

yedek kaldıklarında atarlanıp antrenmanı ne zaman terk ettiler ben hatırlamıyorum. vasat altı oynamaları bir yana belhanda çenesi kırıkken maçlara çıkıyordu. olayı sulandırmayalım, arkadaş fenerlilerin uydurduğu laflara inanıp nzonzi'nin neden gönderildiğini öğrenememiş. kaldı ki berbat bir performans sergiliyordu ve yedeğe atılması normaldi.
Ne sulandırılması? Aptal aptal kırmızı yemedi mi kaç kere? Disiplin suçu sadece hocaya atar yapınca mı oluyor sadece?

Geçen sene bizde ki nzonzi çöpünü savunan da var forumda. Sonra Selçuk leşi neden gölge gibi dolaşıyor diye sovüyordunuz kaç yıldır. Adam in oynadığı 2 iyi mac yok yarım sezonda neymiş nzonzi iyi topcuymus geçiniz.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kusura bakmayın da bizim lig öyle sanıldığı gibi sert değil zaten hakemler bırakmıyor ki sert oynansın.

Ayrıca Fransa lig 2 bile bizim ligden kaliteli ve daha sert oynanıyor. Kimse kusura bakmasın.
Bizim ligde al ver pas yapan 1 tane iyi 6 numara söyle. Mucadele edersen atiba gibi melo gibi efsane olursun yoksa nzonzi gibi gölge oyunu oynarsan da kestane, bu kadar basit.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala terim 2 sene sampiyon oldu deyip 6. ligi normal gorenler var.
Takimi sampiyon yapanin terim degil, taraftar oldugunu 10 mac ust uste puan kaybedince gormedik mi sizce ?
katılıyorum taraftara fazla bağımlı takımız. sezonun ilk yarısı seyircisiz olacaksa bu sezon şampiyonluk hayal. takımda bir sistem, iştah da yok taraftarsızlık handikapını kapatabilsin.

Puan durumuna bak neden ariyorsan. Hatta 1 ay sonra bir daha bak.
Lafa bak, sanki hersey cok guzel de elestirecek neden ariyoruz :)
işte diyorum ki eleştirmek için daha iyi sebepler varken bilmem kaç ay önce nzonzi'nin yaptığı saygısızlığı savunarak hocaya sallama.

yoksa ben de eleştiriyorum. ama kuşların uydurduğu laflara inanıp olayın aslını astarını bilmeden sallamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt