Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.367
- 24.462
- 3.093
Hiç bir isim çıkmayınca duyum; ismi hiç duyulmamış oyuncu oluyor
bu duyumculuk kadar gtü başı ayrı oynayan bir meslek daha var mı acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uçak biletleri hazırmışİsmi sır gibi saklanan, kimsenin bilmediği iki orta saha geldi mi?
Ne sulandırılması? Aptal aptal kırmızı yemedi mi kaç kere? Disiplin suçu sadece hocaya atar yapınca mı oluyor sadece?yedek kaldıklarında atarlanıp antrenmanı ne zaman terk ettiler ben hatırlamıyorum. vasat altı oynamaları bir yana belhanda çenesi kırıkken maçlara çıkıyordu. olayı sulandırmayalım, arkadaş fenerlilerin uydurduğu laflara inanıp nzonzi'nin neden gönderildiğini öğrenememiş. kaldı ki berbat bir performans sergiliyordu ve yedeğe atılması normaldi.
Burdan Belhanda'nın gitmesini istiyorsun demeli miyiz
Beşiktaş, Lyon sağ beki Rafael ile anlaştı. (RMC Sport)
Puan durumuna bak neden ariyorsan. Hatta 1 ay sonra bir daha bak.terim'e sallamak için başka nedenler bul nzonzi üzerinden gidersen boşa kürek çekersin
Güzeeell. Geliyorlar demek.Uçak biletleri hazırmış
Ancak isimleri bilinmediği gibi geliş tarihleri de bilinmemekte
Bizim ligde al ver pas yapan 1 tane iyi 6 numara söyle. Mucadele edersen atiba gibi melo gibi efsane olursun yoksa nzonzi gibi gölge oyunu oynarsan da kestane, bu kadar basit.Hocam kusura bakmayın da bizim lig öyle sanıldığı gibi sert değil zaten hakemler bırakmıyor ki sert oynansın.
Ayrıca Fransa lig 2 bile bizim ligden kaliteli ve daha sert oynanıyor. Kimse kusura bakmasın.
Kaan iyi gidersek piyasadan kaybolursun ustam. Yapma etme.Puan durumuna bak neden ariyorsan. Hatta 1 ay sonra bir daha bak.
Lafa bak, sanki hersey cok guzel de elestirecek neden ariyoruz![]()

Muslera gittikten sonra da büyük ihtimal kalede belimizi doğrultamayacağız.Gomis gittikten sonra forvette, Fernando gittikten sonra orta sahada belimizi doğrultamadık. Muslera sonrasını düşünmek istemiyorum.
katılıyorum taraftara fazla bağımlı takımız. sezonun ilk yarısı seyircisiz olacaksa bu sezon şampiyonluk hayal. takımda bir sistem, iştah da yok taraftarsızlık handikapını kapatabilsin.Hala terim 2 sene sampiyon oldu deyip 6. ligi normal gorenler var.
Takimi sampiyon yapanin terim degil, taraftar oldugunu 10 mac ust uste puan kaybedince gormedik mi sizce ?
O şahsın gitmesini istemediğim tek bir gün yok zaten üstatBurdan Belhanda'nın gitmesini istiyorsun demeli miyiz![]()
Şimdi anlaşıldı transferlerin neden bitmediği.İsmi bilinmeyen 2 oyuncuya bilet almak da problem olacaktır.
Tamam Terimi alakasız şekilde eleştirdin artık çok karizmstiksinizHala terim 2 sene sampiyon oldu deyip 6. ligi normal gorenler var.
Takimi sampiyon yapanin terim degil, taraftar oldugunu 10 mac ust uste puan kaybedince gormedik mi sizce ?
işte diyorum ki eleştirmek için daha iyi sebepler varken bilmem kaç ay önce nzonzi'nin yaptığı saygısızlığı savunarak hocaya sallama.Puan durumuna bak neden ariyorsan. Hatta 1 ay sonra bir daha bak.
Lafa bak, sanki hersey cok guzel de elestirecek neden ariyoruz![]()
Aykut İnce: “Galatasaray yönetimi gizlilikle yürüttüğü çalışmalarla Türkiye’de daha önce forma giymemiş, bilinmeyen 2 orta saha oyuncusuyla anlaşma sağladı.”

İsimleri bilinmiyorsa transfer edileceklerinden haberleri de yoktur.İsmi bilinmeyen 2 oyuncuya bilet almak da problem olacaktır.