Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
:-)Reis, Alex Texeira listede ise bir gülücük atsana![]()
Transfer Istihbarat Şefi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:-)Reis, Alex Texeira listede ise bir gülücük atsana![]()
Reis, Alex Texeira listede ise bir gülücük atsana![]()
Seytanin bol olsun HayriCaicharayi satior o zmn tsksehir.
... Taklitçi seni
:-)
Transfer Istihbarat Şefi
biz istesek olurBarcelona bizim pilot takımimiz olur mu sence
... Taklitçi seni
Çık buradan !
Transfer Istihbarat Şefi
Evet kaynagi da saglamdi
MusleraYiğit Karagöz başkan olsa ve çok (ama sınırsız değil) denilecek kadar bütçesi olsa....
Ideal 11 nasıl olurdu ?
Transfer Istihbarat Şefi
Değil abi. Listeden isimleri geçen seferki gibi imzalar kesinleşmeden yazmayacağım. Hayır olanlara hayır diyeceğim. Ndiayeyi buradaki arkadaşlar direkt özelden sorunca da "Ali Naci küçüktür mide bulandırır" dedigimi foruma yazın da arkadaşlar gerilmesin hemen dedim buradan 2 arkadaşa. Ndiaye yem değildi ve hiçbir zaman gorusulmedi.Reis, Alex Texeira listede ise bir gülücük atsana![]()
Değil abi. Listeden isimleri geçen seferki gibi imzalar kesinleşmeden yazmayacağım. Hayır olanlara hayır diyeceğim. Ndiayeyi buradaki arkadaşlar direkt özelden sorunca da "Ali Naci küçüktür mide bulandırır" dedigimi foruma yazın da arkadaşlar gerilmesin hemen dedim buradan 2 arkadaşa. Ndiaye yem değildi ve hiçbir zaman gorusulmedi.
Abi selam. İnsanlarla dalasa girmeyip görmezden gelmeyi öğrendimBeyler ozgurle ilgili fazla yazmayı. şimdi biri çıkacak şunu dedin çıkmadı diyecek kavga patlayacak ...adamın cekemeyeni çok malum kendimle celişmiş oldum ama uyarı mahiyetinde
Özgür bari genç mi alacağız emekli mi? onu söyleDeğil abi. Listeden isimleri geçen seferki gibi imzalar kesinleşmeden yazmayacağım. Hayır olanlara hayır diyeceğim. Ndiayeyi buradaki arkadaşlar direkt özelden sorunca da "Ali Naci küçüktür mide bulandırır" dedigimi foruma yazın da arkadaşlar gerilmesin hemen dedim buradan 2 arkadaşa. Ndiaye yem değildi ve hiçbir zaman gorusulmedi.
Peki gorusulenler seni tatmin ediyor mu? Ayrica sadece 2 transfer mi olacak?Değil abi. Listeden isimleri geçen seferki gibi imzalar kesinleşmeden yazmayacağım. Hayır olanlara hayır diyeceğim. Ndiayeyi buradaki arkadaşlar direkt özelden sorunca da "Ali Naci küçüktür mide bulandırır" dedigimi foruma yazın da arkadaşlar gerilmesin hemen dedim buradan 2 arkadaşa. Ndiaye yem değildi ve hiçbir zaman gorusulmedi.
Değil abi. Listeden isimleri geçen seferki gibi imzalar kesinleşmeden yazmayacağım. Hayır olanlara hayır diyeceğim. Ndiayeyi buradaki arkadaşlar direkt özelden sorunca da "Ali Naci küçüktür mide bulandırır" dedigimi foruma yazın da arkadaşlar gerilmesin hemen dedim buradan 2 arkadaşa. Ndiaye yem değildi ve hiçbir zaman gorusulmedi.