Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değil abi. Listeden isimleri geçen seferki gibi imzalar kesinleşmeden yazmayacağım. Hayır olanlara hayır diyeceğim. Ndiayeyi buradaki arkadaşlar direkt özelden sorunca da "Ali Naci küçüktür mide bulandırır" dedigimi foruma yazın da arkadaşlar gerilmesin hemen dedim buradan 2 arkadaşa. Ndiaye yem değildi ve hiçbir zaman gorusulmedi.

Ozaman izininle soyle bir liste yapim kardes:

Nainggolan
Jakub Moder
Jozwiak
Aytac kara
Jefferson Lerma
Pajtim Kasami

Değil abi. Listeden isimleri geçen seferki gibi imzalar kesinleşmeden yazmayacağım. Hayır olanlara hayır diyeceğim. Ndiayeyi buradaki arkadaşlar direkt özelden sorunca da "Ali Naci küçüktür mide bulandırır" dedigimi foruma yazın da arkadaşlar gerilmesin hemen dedim buradan 2 arkadaşa. Ndiaye yem değildi ve hiçbir zaman gorusulmedi.
özgür hoşgeldin isim vermiyosun en azından gidecekler hakkında bişey söyle bide kaç transfer yapılacak kanat transferi yapılacak mı?

Evet dağılın beyler .... Görülecek, Duyulacak birşey yok.

Transfer Istihbarat Şefi

en büyük taraftarımız şu herifi yıllarca istedi her duyumcuya ilk bunu sordu hep red yanıtı aldı
buda büyük gs camiasının ayıbı olsun

Listeyi tamamladık. Bunlara yalanlama verebilir misiniz @Özgür Ayten bey. Taraftar ve Renkdaşlar çok sevinir.

GSC Orta Saha Listesi
Nainggolan
Coulibaly
Jakub Moder
Jozwiak
Aytac kara
Jefferson Lerma
Pajtim Kasami
Aleix Garcia
Juan Mata
Marco Benassi
C. Kouyaté
Adrien Silva
Hauge
Cabezas
Bjørkan

Transfer Istihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt