Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam güldük eğlendik bırakın artık şakayı.nerde lan bu transferler

Bunu tekrar vurgulayayım Dursun iyi oyuncu aldı kötü oyuncu aldı tartışması yapmıyorum.

Tek dönemde 40 milyon bonservis 30 milyon yıllık ücret harcayabilen biriyle harcayamayanları kıyaslamak adil olmuyor diyorum.

Hele ki şu an harcanamamasının sebebi önceki harcananlar ise...
Bahane aradıktan sonra her şeye bi kılıf bulursun.

Yağlı surattan nefret ederim. Ama başımızda az biraz becerikli bi yönetim olsa o dönem alınan oyuncuların çok büyük çoğunluğundan çok iyi para kazanmıştık.

Paran yoksa oyuncu satarsın. Onu beceremeyip fakir edebiyatı yapmak taraftarın aklıyla dalga geçmektir.
Bu yönetim kimseyi satamıyor. 30 gol atıp lig rekoru kıran Diagne'yi satamadı, 2 senede 2 şampiyonluk yaşayan Belhanda'yı satamadı -ki Arap yarımadasında ciddi piyasası olan biri-, henüz Marcao'yu da satamadı...

Maicon'u 1.43 milyon gibi komik bir rakama sattılar. Cavanda'dan 2.9 milyon euro, Jose'den 2.5 milyon euro kazandık. Böyle bi rezillik olabilir mi?

Rakibin Vedat'ı 20 milyona'a okutacak. Sen de git Marcao'yu sat. Elini tutan mı var?

Bahane uydurmaktan başka bi halt yaptıkları yok. Yağlı suratı ayrı yere koyuyorum zaten ama bu mevcut yönetim görevi bıraktığında GS tarihinin en kötü dönemi olarak anılacak.

Yatsınlar kalksınlar dua etsinler Fatih Hoca'ya. Onun sayesinde beleşten 2 lig şampiyonluğu kazandılar. Fatih Hoca şampiyonluk yarışındayken Ndiaye'nin satılıp yerine kimseyi alınmadığı yerde Donk'u kazanmasa o sezon hayatta şampiyon olamazdık ve lig sonundaki seçimi kazanamazlardı.

Son düzenleme:
Prim vermeyin söyle dangalaklara yav. Transfer bekleyen taraftarin duygulariyla oynuyorlar bi kac like icin.
Bu dangalaklara prim veren dangalaklar olduğu sürece bunlarda böyle testis geçmeye devam ederler.
Baksana, adam ortaya iki harf atmış sonra Naingolanlar, Alex Teixeiralar havada uçuşuyor.

Bahane aradıktan sonra her şeye bi kılıf bulursun.

Yağlı surattan nefret ederim. Ama başımızda az biraz becerikli bi yönetim olsa o dönem alınan oyuncuların çok büyük çoğunluğundan çok iyi para kazanmıştık.

Paran yoksa oyuncu satarsın. Onu beceremeyip fakir edebiyatı yapmak taraftarın aklıyla dalga geçmektir.
Bu yönetim kimseyi satamıyor. 30 gol atıp lig rekoru kıran Diagne'yi satamadı, 2 senede 2 şampiyonluk yaşayan Belhanda'yı satamadı -ki Arap yarımadasında ciddi piyasası olan biri-, henüz Marcao'yu da satamadı...

Maicon'u 1.43 milyon gibi komik bir rakama sattılar. Cavanda'dan 2.9 milyon euro, Jose'den 2.5 milyon euro kazandık. Böyle bi rezillik olabilir mi?

Bahane uydurmaktan başka bi halt yaptıkları yok. Yağlı suratı ayrı yere koyuyorum zaten ama bu mevcut yönetim görevi bıraktığında GS tarihinin en kötü dönemi olarak anılacak.

Yatsınlar kalksınlar dua etsinler Fatih Hoca'ya. Onun sayesinde beleşten 2 lig şampiyonluğu kazandılar. Fatih Hoca şampiyonluk yarışındayken Ndiaye'nin satılıp yerine kimseyi alınmadığı yerde Donk'u kazanmasa o sezon hayatta şampiyon olamazdık ve lig sonundaki seçimi kazanamazlardı.
Orta sahasiz oynadi, forvetsiz oynadi, stopersiz oynadi. Baska bir hoca olsa 3 vakte kalmaz istifayi basardi ama milli takimin hocasi yerinde durdugu icin böyle bir hamle yapacagini sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt