Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kız 16 yaşında ise ben max 15 yaşında filanımdır. :D

Ha bu arada, Celil'in yerinde olsam özel hayatın gizliliğini ihlalden tazminat davası açarım. O zaman görürüm ben bir daha 3-5 tane fav için böyle şeyler yapabiliyorlar mı.
bu kız hangi dizide oynuyodu??
edit:arka sokaklar mış...

Kiz agir mal yav
Birkac tweetine baktim karsi cinsten sogudum
Türk kizlarinin cogu niye böyle mal oluyor anlamiyorum
Tipi az biraz düzgün olan her kizin pesine binlerce erkek takildigi icin kendilerini manken saniyorlar hemen

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Cahil oldun mu boyle iste Necati, hayati boyunca oturdugu sehirden cikmamis, kendine dunya guzelli falan saniyor.

Prag'a yada moscow'a gittigin zaman, hayatinda gordugun kizlari ordaki kizlar 10 basar.

Cahil oldun mu boyle iste Necati, hayati boyunca oturdugu sehirden cikmamis, kendine dunya guzelli falan saniyor.

Prag'a yada moscow'a gittigin zaman, hayatinda gordugun kizlari ordaki kizlar 10 basar.
üstat sen niye bu kadar sinirlendin ki böyle bi olay mı geçti başından şüphe içinde bıraktın beni

vay anasını twitterda bi dizide oynamamış birine denk glemek zor olacak heralde yakın zamanda
beni beğenmiyosunuz diye mal mal bağırıp kendını duvara vuran herifde netflixe kapağı atmıştı sanırım

üstat sen niye bu kadar sinirlendin ki böyle bi olay mı geçti başından şüphe içinde bıraktın beni

Sinirlenmek degil, vasat alti tc kizlari unlu topculardan veya populer insanlardan, mesaj aldigi zaman.

Ayy bak bana mesaj atti, hemen ifsalyim ve prim ve like kasiyim derdi gercektik sikmaya basladi,

Aga biz bir keresinde sigara falan almak icin cekyaya gitmistik
Tam sinirda calisiyorduk o hafta
Siradan bir sehirde bile ne kizlar vardi yav
Hepsi de dogal güzellikti
Sosyal medyada hemen hemen hepsi filtreyle falan bir b.ka benzemeye calisiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt