Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlık geçmişi bize göre çok az.
Almayalım bence, son 4 senede 80-90 maç kaçırmış olması gerek bizim alacağımız orta sahanın.

1598938429079.png

[

Yav he he, bir cacik yapamicagini herkes biliyor. APP'de 2 tackle yapti diye hemen simartin.
Muazzam bir sezon sonrası bir de #10 formayı alır mı Belhanda 'dan... Hollywood'luk bir hikâye olur.

Benim de pek bir beklentim yok, lakin sürpriz için belli bir saf kan yetenek gerek. O yetenek de var bizim Oğlan da. Biraz disiplinli çalışıp, işine odaklanırsa ikinci baharını yaşayabilir bizde. Arda, Belhanda kadar koşmaz, ama daha fazla Assist yapar.

Beşiktaş Linnes'e bonservisini al öyle gel demiş. Ne kadar dogru bilemem.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünkü Yusuf Günay açıklamalarından sonra benim çıkardığım , bu yönetim genel kurulda idari yönden ibra olmak için risk almayacak. "Biz fiyatımızı veririz kabul eden gelir. "demek bana başka bir sonuç çıkarmadı.

40m euro civarı şuan teknik kadro ile bütçemiz.

Birileri gitmeden transfer beklemiyorum artık ben maalesef.

rüyamda bu seneki gibi 8li final şeklinde oynanan şl finalinde real ile oynuyorduk

normal süre 4-4 bitti maçta

inanmayacaksınız ama hoca terimdi ve ben övüp duruyordum maç içinde

Fenerin 4 attigi maci izledim
Bizim 17 18 sezonuna benzer bir giris yapma şansları var. 3.hafta mutlak yenmemiz lazim erkenden gaz almasınlar. Derbi çok önemli

hedef23

Eylül hüzünlü bir aydır bu ay yüzümüz gülmez gibi. Neyse şurada ekim e ne kaldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt