Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Bursasporlu Burak ı almak icin neyi bekliyorsunuz acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyuk ihtimal tosun da böyle dusunup 9golan ismini ortaya atti433 admini-romano-italya-orta saha-lüe
Bilemiyorum dostlar
Para yı!Bursasporlu Burak ı almak icin neyi bekliyorsunuz acaba ?
bizi birakip fb gazetecisi oldu herhalde
kaleci de geliyo..
8 sene önce ki mac/kadro?Deplasmanda Schalkeyi 3-2 yendiğimiz maçın özetini izledim şimdi.Kadro olarak inanılmaz geriye gitmeyi her defasında nasıl başarıyoruz
D smart. Bakmaya degmez. Cok sıkıcıneresi veriyor
Fener'e gitti.Bursasporlu Burak ı almak icin neyi bekliyorsunuz acaba ?
ali yavuz tam bi öküz fizik olarak yannız yav dehşet çocuk. hakan ünsala fiziksel olarka benzetiyorum reis."X'in ahı var" modaydi gecen sene
Bu sene de kac kurtar kendini cocuk :d
Ali yavuza sans verilmezse ben de o tayfadan olabilirim
Selim yerine Bizden Sekidika'yı istediler.Bi de duyumculara göre Yunus'u istemişler.Oraya bi transfer daha yaparlar..Herrerin
Popov Santos XXX Katranis
Sackey Aabid
Selim Ribeiro XXX
Diouf
Akın
Burak Yusuf Soner Mesut
XXX XXX
Boupendza Gökhan Barbosa
Mirkan
Mayısta görüşürüz inşallah. Benden çok sen Falcao güzellemesi yaparsın. Çok iyi hazırlandığı söyleniyor. Sezon bsşını iyi geçiren ve iyi yaşayan oyuncu kolay Kolay sakatlanmaz. Adamın gece hayatı yok tek lüksü mangal yapmak.Gitmediğine göre keşke maça çıksa ama Diagne'yi çoğunlukla izleriz..
İnşallah da zor beMayısta görüşürüz inşallah. Benden çok sen Falcao güzellemesi yaparsın. Çok iyi hazırlandığı söyleniyor. Sezon bsşını iyi geçiren ve iyi yaşayan oyuncu kolay Kolay sakatlanmaz. Adamın gece hayatı yok tek lüksü mangal yapmak.![]()
Telefonun ekranini silmeye çalışiyorum...
SON DAKIKA