Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
33lük kokuşmuş dünya yıldızlarını da isteyenler yatışa geçtiğinde kimin kazığı olduğuna da karar versin
saflar erken belli olursa savaşta sıkıntı olmaz

Eg2nUW7XYAU9F1Y

Dede yapacak birşey mi kaldı.
İstifa için çok geç artık, transfer dönemi bitişini beklicez.

Sözde herkes birşey biliyor ve söylemiyor ama yönetim de gizli tutuyor, tabi yersen. Herkes acayip yalan atıyor şu dönem. Yönetim bile kimle ilgilendiğini bilmiyor, ciddi olarak transfer işi ile ugrastiklarina inanmıyorum. Kelle alma zamanı çoktan geldi geçti. Liseliler karşısında cengizin yanında durdu herkes ama rezalet bir yönetimi var, yönetim kurulu tamamen çöp, seneye erken havlu atacaz gibi , seçim erken olacak.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taylan ve ömerli ortasahaya alışamım yavaştan bu iş oraya gidiyo yavaştan gomis gittiginde forvetide böyle bekledik sonu hüsran oldu orta sahada böyle olacak gözüküyor yok yönetim gizli çalışıyormuş yok böyle bişey bencede çünkü hiç çalışma yok

Bu takımın 3 tane orta saha 1 sol açık 1 stoper alması şart, sezon çok uzun en az 60 maç var. Bu kadro çok yetersiz. Biz en kötüye alışıp hadi 2 orta saha alin diyoruz o bile yok. 5 oyuncu değişikliği hakki var maraton uzun, ayrıca covid kapan oyuncu 2 hafta direk oynamıyor, her türlü riski düşünmek lazım. Yarın sosyal medya yikilmali, herkes tepki göstermeli bu beceriksiz yönetime.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt