- 3 Temmuz 2012
- 139.070
- 87.644
- 5.338
2 ihtimal var transfer olabilir veyahut olmayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gözlük takmış
Antep maci da tehlikeliSaka maka 3 avrupa maci 2 onemli maci orta sahasiz oynicaz gibi duruyor. Bu surecte her turlu kotu sonuc gelir
transfer window kapanınca gidecekBu mustafa kapı niye transfer olmadı hala
transfer window kapanınca gidecek![]()
Rezil herifler. Aylardir süründügümüz belliyken transfer calismalari yapacagina hic bir sey yapmamis. Bu kadar kötü bir yönetim kurulu olmaz.3 milyon 5 milyon bütçeli takımdan bile oyuncu alamıyoruz. Satma işi sıfır zaten 4 oyuncu bizi çok yoruyor diyorsun sonra adamlara teklif bekliyorsun. Sen once oyuncunu pazarlamayı öğreneceksin. Ligin en fazla gol atan adamına bile teklif gelmiyor bu bir dramdır dram. Ligden kopalı aylar olmuş o kadar zamanın var sadece halı saha maçı izlesen 1 tane orta saha bulunur yav. Yoksa yok diyeceksin taraftar yanımızda olsun diye ağlamaya gerek yok. Son iki şampiyonluğu getiren taraftır bu takıma zaten. Bu taraftar seni liselilerin önünden çekip aldı şampiyon yaptı daha ne yapacak?
Yetistirme bedeli odememek icin diye tahmin ediyorum ama tff de fransa icin lisans cikarmisti anlamadim birseyBu mustafa kapı niye transfer olmadı hala
Noldu sergen sen bile çıldırdıysan gerçekten vahim durumdayız herhaldeAllah cezanizi versin transfer yapamayanlar