Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka maka 3 avrupa maci 2 onemli maci orta sahasiz oynicaz gibi duruyor. Bu surecte her turlu kotu sonuc gelir

Oyuncu satamayişimizin tek nedeni, oyunculara o kadar yüksek ücret veriyoruzki kimse gitmek istemiyor, İstanbul gibi yeri birakip adam neden Çöl sıcagina gitsin, misal Ozan Kabak yillik 3 milyon Euro alsa hayatta gitmezdi..

transfer window kapanınca gidecek :p
20191207_121617-jpg.91435

Çok gizli bir operasyonla ismi sır gibi saklanan dünyaca ünlü orta saha geldi mi?

Bu takım 1(!) tane taktik antreman yapmadan (OS yok) lig maçına mı çıkıyor şimdi?

Bu nasıl profesyonel bir iş anlayışı

Adamlar ciddi şekilde transfer yapmamayı düşünüyor bizimliler dünyaca ünlü orta saha diyor, Fred diyor.

Hepiniz MYC yiyeceksiniz aha yazdım buraya.

Bu işin sonu Abdürrahim’in A Spor’a ‘transferi Aytaç ile kapattık’ açıklaması.

Ahanda görürsünüz.

3 milyon 5 milyon bütçeli takımdan bile oyuncu alamıyoruz. Satma işi sıfır zaten 4 oyuncu bizi çok yoruyor diyorsun sonra adamlara teklif bekliyorsun. Sen once oyuncunu pazarlamayı öğreneceksin. Ligin en fazla gol atan adamına bile teklif gelmiyor bu bir dramdır dram. Ligden kopalı aylar olmuş o kadar zamanın var sadece halı saha maçı izlesen 1 tane orta saha bulunur yav. Yoksa yok diyeceksin taraftar yanımızda olsun diye ağlamaya gerek yok. Son iki şampiyonluğu getiren taraftır bu takıma zaten. Bu taraftar seni liselilerin önünden çekip aldı şampiyon yaptı daha ne yapacak?
Rezil herifler. Aylardir süründügümüz belliyken transfer calismalari yapacagina hic bir sey yapmamis. Bu kadar kötü bir yönetim kurulu olmaz.

Organize kötülük kokusu aliyorum!

Allah belanizi versin transfer özürlüleri

Allah cezanizi versin transfer yapamayanlar

Allah belamizi vermesin,transfer yagdirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt