Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajınızı görünce adamı yeniden anımsadım yeminle. Yardımcılığa getirildiği açıklandıktan sonra antreman fotoğraflarında hiç görünmedi. Geri mi şutlandı acaba?Riera yı satabilir miyiz ki araplara?
Üstat diğer kullanıcı adın ile bu tür postların daha ilgi çekici duruyordu.
M.United'te son UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Sevilla maçında Fogba, Fernandes ve Fred orta sahası vardı.Prenier Ligde de çoğu maça ilk 11 çıktı.Manu'nun gönderecek haberi zaten yalan.Uydurmanin da bir sınırı olmalı; Cavani,James Rodriguez,Mesut Özil,Fred yok daha neler.fredi isteyenler veya yazanlar fredin yıllık 8 m euro aldıgını bilmiyordur
Ne alakası var cnm.Taraftar 3.haftaya kadar sabreder. Üstüste başak ve fb maçları bu yönetiminde kaderini belirler. Dursun uda gönderdi bu taraftar bu yönetimide gönderir gerekirse.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
M.United'te son UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Sevilla maçında Fogba, Fernandes ve Fred orta sahası vardı.Prenier Ligde de çoğu maça ilk 11 çıktı.Manu'nun gönderecek haberi zaten yalan.Uydurmanin da bir sınırı olmalı; Cavani,James Rodriguez,Mesut Özil,Fred yok daha neler.
sabah-ı şeriflerin hayırlı olsun diyecektim adminim deGöt sevgisini yalamaya devam mı
Günaydın Pünssabah-ı şeriflerin hayırlı olsun diyecektim adminim de
gerginsiniz
hayır mıdır inşeAllah
Bu adam neyi bildi?Nasıl bu kadar değer görüyor ?Göt sevgisini yalamaya devam mı
sebep?????Günaydın Püns
Gergin değilim ama seni pataklayabilirim.
Bir oyuncudan yıllık ücreti fazla diye kurtulmaya çalışıyor isek yerine alacağımız oyuncuya fazla para veremeyiz diye düşünüyorum.