Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak ta aynı ne kadar fazla gol atarsa takım okadar aşağı gider.
Tek şampiyonluğu Galatasaray da yanında Drogba Snejdeir oynarken
Takımı burağa endeklersen kendisine istatistik yapar ama takımında ağzına sıçar
Bana Elmander Sorloth gibi adam lazım gol atmasın ama takım oyununu üç level yukarı çıkarsın
Melo ve Selçuk Eboue gibi adamlar birsürü gol atarken baş mimarı elmander di
Forvetin olmazsa orta sahanda zor gol atar
Burak 1 kere mi oldu şampiyon?

bazı vatandaşlar ne biçim post atıyor yaw

Benim anladığım Marcao ve Lyundama tipi transfer yapmak istiyor yönetim. Oyuncu satma konusunda beceriksiz oldukları için buldukları adamları da alamıyorlar satilacaklari satarken elimiz zayiflamasin diye. Bence 21 takımlı ligde diri ve aç oyuncular daha avantajlı olur. Ben yönetimin arkasındayım. Dünyaları harcayıp satamayacagin yaşlı oyuncuları alarak Transfer şampiyonu olmak kolay. 2-3 tane canavar topçu bulsunlar da sene sonunda 20+ m Euro'lar konuşulsun, satmayız diyelim..

Bu arada MHK ve TFF'yi ibra eden şanlı yönetimimizi tebrik ediyorum. Duruşlarının yerine kuruşların konuştuğunu göstermiş oldular. Rize ve Antep maçında yapılanlardan sonra sessiz kalmalarından belliydi.

3 maçın 2 tanesi direk en iddialı takiplerinse ve sen onlara mağlup olursan havlu atarsın tabi.

Hele birde bu iki rakibinin arkasında hakemler varsa bir daha yaklaştırmazlar.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Basaksehir ilk iki macta sifir cekti gecen sezon

Fenere laf ediyorsunuz da adamlar en azından transfer yapıyor eksiklerini gidermeye çalışıyor, aldıkları oyuncuların kapasitesinden ve kalitesinden bağımsız.

Bizimkiler de yalan atıyor Galatasaray'a layık oyuncular alacağız diye. Hepimiz biliyoruz ki sonunda yine panik transferi olacak en fazla.

Ha bu arada bu lig de iyi top oynayan değil iyi hava yakalayan şampiyon oluyor son sezonlarda bunu da unutmayın.

sent via GSC

Fener geçen sezon ligin ilk yarısı çok iyi hava yakalamıştı.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt