Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasta kesmeyi birakin ve ayak tenisine son verin.

ben bir şeyi anlayamıyorum dursun şampiyon olan kadroyu kurdu falan filan deniyor hadi orda hiç sorun yok diyelim ki bence bir ton sorun var.

ondan önceki rezalet 2 seneyi ne yapacağız. serdara tolgaya erene 4er maaş yıllık 2yi kim verdi? ondan önceki sezon şampiyon takımın ağzına nasıl sıçıldı? forvet almadılar bi tane.

oh be kebap valla başkan seçileyim 2 sene takımın ağzına sıçayım sürekli camiayı yaptıklarımla söylediklerimle rezil edeyim bi pantolonu bile düzgün giyemeyeyim ama seçim senesi gideyim görece kaliteli topçulara ederinin 2 katı verip 10 transfer yapayım oh kebap valla. durs*n ittir.

Ben ciddi ciddi Jimmy yi ortaya cekecegini düsünüyorum. Ya da daha vahimi Belhanda-Arda yan yana oynar arkalarinda da Donk.

kimse alınmazsa birkaç hafta dediğin gibi dener. hatta luyindamayı bile dos'a çekebilir. baktı olacağı yok, bir alt yapı oyuncusunu atar orta sahaya oynatır.

Bunu tekrar vurgulayayım Dursun iyi oyuncu aldı kötü oyuncu aldı tartışması yapmıyorum.

Tek dönemde 40 milyon bonservis 30 milyon yıllık ücret harcayabilen biriyle harcayamayanları kıyaslamak adil olmuyor diyorum.

Hele ki şu an harcanamamasının sebebi önceki harcananlar ise...

Dursun Özbeke haksizlik yapiyorsun Adam sampiyon olan kadroyu kurdu. Fazla harcamis Evet harcadi ama daha fazlasini harcayip 7. olanlar da var. Nasil mi yönetti eyv. Bok gibi yönetti orasi ayri

serdar olayı efsaneydi yav gönderilene kadar sayılır sövülürdü sonra tr nin en iyi stoperi gönderilir miye döndü iş.
vedat fenere gidene kadar arda da hocanın elini öpene kadar benzer dönüşler sık sık görüldü

En sonunda ortasaha diye inamoto gibi birini tutup getirecekler, taraftarın sabrıyla iyice oynayacaklar. Neyi bekliyorsunuz 10 gun sonra lig maci var ya !

serdar olayı efsaneydi yav gönderilene kadar sayılır sövülürdü sonra tr nin en iyi stoperi gönderilir miye döndü iş.
vedat fenere gidene kadar arda da hocanın elini öpene kadar benzer dönüşler sık sık görüldü
az evvel a sporda vedati konusuyolardi ekranda da idman goruntuleri var, agirlik kaldiriyo birileri vedat da gidip kondisyonere pandik atiyo şakalaşıyorlar
soke oldum abi :P

Serbest ve bizde iş yapma ihtimali yüksek olan ortasahalar :

Kevin Stewart - Ortasaha, Stoper , Sol bek (26 yaşında, son kulübü Hull City)
Luis Munoz - Ortasaha, Stoper, Sağ bek (23 yaşında, son kulübü Malaga)
Gianelli İmbula - Ortasaha (27 yaşında, 1-2 sezon önce istemiştik)
William Vainqueur - Ortasaha (31 yaşında, 1-2 sezon önce istemiştik, 1 yılığına ve uygun maliyetle alınabilir)
Giacoomo Bonaventura - Ortasaha (31 yaşında, son kulübü Milan)
Alex Garcia - Ortasaha (23 yaşında, son kulübü Man City/Mouscron - kiralık)
Arnaud Lusamba - Ortasaha , Sol kanat ( 23 yaşında , son kulübü Nice )
Mario Götze - Ortasaha, Forvet (28 yaşında, son kulübü Dortmund)
Tom Carroll - Ortsaha , sağ/sol kanat (28 yaşında, son kulübü Swensea)
Çöpler ordusu (Yaparsa %50 ihtimalle Bonaventura iş yapar gerisi tamamen çöp)

Bunu tekrar vurgulayayım Dursun iyi oyuncu aldı kötü oyuncu aldı tartışması yapmıyorum.

Tek dönemde 40 milyon bonservis 30 milyon yıllık ücret harcayabilen biriyle harcayamayanları kıyaslamak adil olmuyor diyorum.

Hele ki şu an harcanamamasının sebebi önceki harcananlar ise...

Renktaş detaya girmeye hiç gerek yok.
Bunların arasında hiçbir fark yok.Al birini vur ötekine.

Pasta kesmeyi birakin ve ayak tenisine son verin.
doğru yolu buldun sonunda

---------------------------------------------
Ayak tenisine YETER!
Kornerleri ön direğe kesmeye YETER!
Evlatlari doyurmaya YETER!
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

IMG_20200901_175419.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt