Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu maçta 2. yarı giren Fernando'nun attığı kilit paslara bakın.. şu adamı gömüyorlardı bildiğin
Dönerken bacak yerinden çıkıp sezonu kapatmazsa atarEren’in attığı golü ligde atacak golcü sayısı 1. O da el tigre.
Öyle bi ihtimal yok ne kadar gelecek vaat etselerde çok genç isimlerle başarı gelmez 2 farklı bölgeye genç serpiştirirsin benim bu cahil halimle bildiğimi te ekibi hayli hayli biliyodurRodop daha iki gun önce Galatasaray yaşlı oyuncu almayacak diyorduen fazla 23 24
![]()
Avatarındaki adam da şut çekmekten aciz. Kaçırdığı gole bak.Dönerken bacak yerinden çıkıp sezonu kapatmazsa atar
Onu salla gitsin ya bi bildiği yok. Varını yoğunu yönetimi yalamaya veriyor.Rodop daha iki gun önce Galatasaray yaşlı oyuncu almayacak diyorduen fazla 23 24
![]()
Yanlış anlaşılmasın Falcao'yu çok ama çok seviyorum ama mevcut durumu bu ne yazık ki.. Belhanda ile 5 Yıllık sözleşme ve yıllık 7M konusunda anlaşmamız lazım.. Dünyanin en iyi 10 numarası bizdeyken değerini bilelimAvatarındaki adam da şut çekmekten aciz. Kaçırdığı gole bak.
Ah be Sneijder’im. Üzümlü kekim seni çok özledim.Yanlış anlaşılmasın Falcao'yu çok ama çok seviyorum ama mevcut durumu bu ne yazık ki.. Belhanda ile 5 Yıllık sözleşme ve yıllık 7M konusunda anlaşmamız lazım.. Dünyanin en iyi 10 numarası bizdeyken değerini bilelim
gökhan gönülle caneri kacıran zekadan ne beklenirdi ki zatenAnadolu topcusu Nsakala'yi alan Besiktas kendi alt yapisindaki Ridvan Yilmaz'i ilk 11 oynatsa maddi olarak zarar etmezdi en azindan. Keza Welinton'u alacagina Enzo Roco'nun parasini ödeyip takimda tut, ilk 11 oynasin. 3 oyuncu aldilar, 2'si lüzumsuz. Sag bek alacaklari yerde almadilar ve elendiler PAOK'a.
kardeşm orta sahadan çok geri 4lü ve kale yüzünden di o folloşlugun çoguFulham'in küme düştüğü sezon bir kaç maçını izlemiştim.Johanson Seri orta sahası ile oynuyorlardı.Takim orta sahada eziliyordu,orta saha yol geçen hanı gibiydi.Her maç 3'lük 4'lük oluyorlardı.Bizim gibi ileri hat oyuncuları temposuz olan, baskı yapamayan bir takım için Johanson uygun transfer değil.Çünkü net bir ön libero değil,defans önünde pozisyon almasını bilmiyor (Taylan bu pozisyonda çok daha iyi görüşüne katılıyorum), sert-agresif-mucadeleci bir oyun yapısı yok.Özetle standart düz bir orta saha (8 numara) oyuncusu.Bizim takıma sağlam bir ön libero alınırsa yanında rotasyona girer; sonuçta o bölgede sayıca eksiğiz.Her transfer döneminde olduğu gibi yine eksik bir bölge varsa Donk oynar deyip içimi ferahlatiyorum.