Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anadolu topcusu Nsakala'yi alan Besiktas kendi alt yapisindaki Ridvan Yilmaz'i ilk 11 oynatsa maddi olarak zarar etmezdi en azindan. Keza Welinton'u alacagina Enzo Roco'nun parasini ödeyip takimda tut, ilk 11 oynasin. 3 oyuncu aldilar, 2'si lüzumsuz. Sag bek alacaklari yerde almadilar ve elendiler PAOK'a.

Şu maçta 2. yarı giren Fernando'nun attığı kilit paslara bakın.. şu adamı gömüyorlardı bildiğin

Rodop daha iki gun önce Galatasaray yaşlı oyuncu almayacak diyordu :) en fazla 23 24 :D

hendricksenin menajeri linensin menajeri olan solbakken denen herifmiş yani mümkün bu dransfer

Avatarındaki adam da şut çekmekten aciz. Kaçırdığı gole bak.
Yanlış anlaşılmasın Falcao'yu çok ama çok seviyorum ama mevcut durumu bu ne yazık ki.. Belhanda ile 5 Yıllık sözleşme ve yıllık 7M konusunda anlaşmamız lazım.. Dünyanin en iyi 10 numarası bizdeyken değerini bilelim

Yanlış anlaşılmasın Falcao'yu çok ama çok seviyorum ama mevcut durumu bu ne yazık ki.. Belhanda ile 5 Yıllık sözleşme ve yıllık 7M konusunda anlaşmamız lazım.. Dünyanin en iyi 10 numarası bizdeyken değerini bilelim
Ah be Sneijder’im. Üzümlü kekim seni çok özledim.😢

Anadolu topcusu Nsakala'yi alan Besiktas kendi alt yapisindaki Ridvan Yilmaz'i ilk 11 oynatsa maddi olarak zarar etmezdi en azindan. Keza Welinton'u alacagina Enzo Roco'nun parasini ödeyip takimda tut, ilk 11 oynasin. 3 oyuncu aldilar, 2'si lüzumsuz. Sag bek alacaklari yerde almadilar ve elendiler PAOK'a.
gökhan gönülle caneri kacıran zekadan ne beklenirdi ki zaten

Fulham'in küme düştüğü sezon bir kaç maçını izlemiştim.Johanson Seri orta sahası ile oynuyorlardı.Takim orta sahada eziliyordu,orta saha yol geçen hanı gibiydi.Her maç 3'lük 4'lük oluyorlardı.Bizim gibi ileri hat oyuncuları temposuz olan, baskı yapamayan bir takım için Johanson uygun transfer değil.Çünkü net bir ön libero değil,defans önünde pozisyon almasını bilmiyor (Taylan bu pozisyonda çok daha iyi görüşüne katılıyorum), sert-agresif-mucadeleci bir oyun yapısı yok.Özetle standart düz bir orta saha (8 numara) oyuncusu.Bizim takıma sağlam bir ön libero alınırsa yanında rotasyona girer; sonuçta o bölgede sayıca eksiğiz.Her transfer döneminde olduğu gibi yine eksik bir bölge varsa Donk oynar deyip içimi ferahlatiyorum.
kardeşm orta sahadan çok geri 4lü ve kale yüzünden di o folloşlugun çogu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt