Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.554
- 7.008
- 1.513
Sezon sonu başarısızlık durumunda hoca da birlikte gidebilir yönetimle.Eğer böyle susmaya devam edip ligten koptuktan sonra ocağı bekleyin demeye devam ederse.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalu kiralanabilir bordodan elden çıkarmak istiyorlar belli ki
Hes kodu otobüs yolculuğu içinde alınması gerekiyor mu?Sadece uçak için geçerli diyenler var.Saçma geldi size sorayım dedim.
Şu yerli müzik kutlamaları bi benim hoşuma mi gidiyor ya
Yabancılar da katılmaları hoş oluyor

Mustafa kapı da gitti 300 bin ordan geldi 1.7 var. Bence 2. Orta saha ücretsiz bir isim olacak. Mvila olsa iyi olurdu. Belhanda giderse o paraya bir orta saha alınır onu bekleyebiliriz şimdilik. Kanat da kiralamak lazim.Johansen-Babel takası nefis olur, 1.43 M € bütçe ile 1 orta saha daha buluruz.
Satmak istiyorlar diye biliyorumKalu kiralanabilir bordodan elden çıkarmak istiyorlar belli ki
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapacak bişi yok rengim gözüken durum bu8. oluruz
Feghouli ve Arda kanatları ile kaleye gidene kadar üç gün geçer.Geçen seneden hiç ders almamış teknik heyet ve yönetim.Sadece Onyekuru’nun katılması bile takımın temposunu nasıl artırmıştı.
arda iyi durumdaysa ki öyle görünüyor kanatta feghoulinin yerine oynamalı. belhandayı beğenmesek de defansif özelliği var presi mresi. arda falcao feghouliyi kaldırabilecek bir takım yok. ha gönül ister belhanda gitsin 3 orta saha alınsın tabiY
Yok kanatta isi olmamali bence artik. Beckham gibi CM yaptirilmali