Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
1.43 ü müzeye kaldıralım bence bi türlü harcayamadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.43 ü müzeye kaldıralım bence bi türlü harcayamadık.
Ardanin en büyük özelligi arkaya yardim etmekti. Merkez de bunu daha da yapar + belhands gibi mala baglamaz. Tabi 2-3 senedir oynamadigindan dolayi beklememiz gerek. Ama belhandayi görmek istemiyorum artikarda iyi durumdaysa ki öyle görünüyor kanatta feghoulinin yerine oynamalı. belhandayı beğenmesek de defansif özelliği var presi mresi. arda falcao feghouliyi kaldırabilecek bir takım yok. ha gönül ister belhanda gitsin 3 orta saha alınsın tabi
Mvila sözleşmesi seneye bitiyor. Her ne kadar çaptan düşsede st.etienne de düzenli oynayan adam. Bedava bize niye bıraksınlar![]()
ardadan bunu beklemek çok ütopik olur özellikle baştaArdanin en büyük özelligi arkaya yardim etmekti. Merkez de bunu daha da yapar + belhands gibi mala baglamaz. Tabi 2-3 senedir oynamadigindan dolayi beklememiz gerek. Ama belhandayi görmek istemiyorum artik
Ardanin en büyük özelligi arkaya yardim etmekti. Merkez de bunu daha da yapar + belhands gibi mala baglamaz. Tabi 2-3 senedir oynamadigindan dolayi beklememiz gerek. Ama belhandayi görmek istemiyorum artik
442 olarak baklava da oynayabilir hocaArda 10 gibi oynar ya gozuken o hazirlik maclarinda
442 olarak baklava da oynayabilir hoca
............... Mvila......
... Feghouli.. Johansen...
.................Arda.............
.......Diagne.... Falcao...
mümkünat dahilinde dahi değil442 olarak baklava da oynayabilir hoca
............... Mvila......
... Feghouli.. Johansen...
.................Arda.............
.......Diagne.... Falcao...
Sampiyonluk yolunda saldıkları için olmasın.Süleyman Rodop: "Galatasaray 2 futbolcu alacak, o ayrı. Ancak şu an kadroda olan, Florya'da canla başla çalışan futbolcuların bazıları üzgün. Dedikleri şey, 'Taraftarımızın bize hiç mi güveni yok. Bizleri neden görmemezlikten geliyorlar'."
Dur babeli ittirecekmisiz.Mvila gelisin Johanssen kalsın.
Gözlerim ysşardı uzun zamandır bu kadar duygulanmamıştımSüleyman Rodop: "Galatasaray 2 futbolcu alacak, o ayrı. Ancak şu an kadroda olan, Florya'da canla başla çalışan futbolcuların bazıları üzgün. Dedikleri şey, 'Taraftarımızın bize hiç mi güveni yok. Bizleri neden görmemezlikten geliyorlar'."