Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.43 ü müzeye kaldıralım bence bi türlü harcayamadık.

hqdefault.webp

arda iyi durumdaysa ki öyle görünüyor kanatta feghoulinin yerine oynamalı. belhandayı beğenmesek de defansif özelliği var presi mresi. arda falcao feghouliyi kaldırabilecek bir takım yok. ha gönül ister belhanda gitsin 3 orta saha alınsın tabi
Ardanin en büyük özelligi arkaya yardim etmekti. Merkez de bunu daha da yapar + belhands gibi mala baglamaz. Tabi 2-3 senedir oynamadigindan dolayi beklememiz gerek. Ama belhandayi görmek istemiyorum artik

Vollandi aldilar. Verin lan bize Keitayi

4-4-2 oynanacaksa belhanda en uygun kanat engin-emre gibi göbek özellikli. ama bu forvetlerle hayatta oynanmaz

Ardanin en büyük özelligi arkaya yardim etmekti. Merkez de bunu daha da yapar + belhands gibi mala baglamaz. Tabi 2-3 senedir oynamadigindan dolayi beklememiz gerek. Ama belhandayi görmek istemiyorum artik

Knk 10 numara olarak oynatacaz isde o fizikle yapacagi tek sey bu
Ki bence basarili olacak 7 8 asist bekliyorum bu sezon

Süleyman Rodop: "Galatasaray 2 futbolcu alacak, o ayrı. Ancak şu an kadroda olan, Florya'da canla başla çalışan futbolcuların bazıları üzgün. Dedikleri şey, 'Taraftarımızın bize hiç mi güveni yok. Bizleri neden görmemezlikten geliyorlar'."
Sampiyonluk yolunda saldıkları için olmasın.

Süleyman Rodop: "Galatasaray 2 futbolcu alacak, o ayrı. Ancak şu an kadroda olan, Florya'da canla başla çalışan futbolcuların bazıları üzgün. Dedikleri şey, 'Taraftarımızın bize hiç mi güveni yok. Bizleri neden görmemezlikten geliyorlar'."
Gözlerim ysşardı uzun zamandır bu kadar duygulanmamıştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt