Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaten laf sokmaktan baska bir fonksiyonu yok. yonetimin futbolcu satamamasının bas sorumlusu kendisi degilmis gibi sıyrılmaya calısıyor isin icinden.
aynen kardeşim benim son 3 yılın 2sini şampiyon bitiren babandı zaten kendinizi gülünç duruma düşürmeyin. 30 gol atan adam satılamıyorsa suçlusu yönetimdir. adamlar satılamıyo diye bile hoca düşmanlığı yapacak kadar takıntılısınız

Bu arada MHY FB'ye gidince ben dahil çoğumuz herife sövdük ve yönetimi savunduk. Ama gelinen noktada o olayın da tek kabahatlisinin yönetim olduğu ortaya çıktı. Herkes Emre Kılınç gibi, Emre Akbaba gibi özcimbomlu çıkmaz. Zaten kabahatli olmasalar WP konuşmalarını sızdıran bu yönetim kendini aklamak için her haltı açıklardı.

Bu yönetime zerre güvenim kalmadı. Mensah'ı BJK'ya kaptırınca "biz onu istemedik, kendisi bizi aradı" beyanları bu işin son noktasıydı. Mevzu beceriksizlikten yalan söylemeye vardı ki işin en kötü tarafı da bu. Yağlı surattan ne farkları kaldı bunların?

oyuncularımızı pazarlama konusunda çok berbatız tam bir fiyaskoyuz kısa ve net

BU TAKIM 4 4 2 OYNAYAMAZ elmander lazım diagne falcao arda feg olursa geçmiş olsun

Üşüyoruz Reis

Keşke Ali Dürüst ile beraber Transfer Ekibine girse.
haldunustunel.gif

Random atınca pek sempatik geldin. Hoca getirdi demedim, hocanın adamı dedim. Zira Şükrü Hanedar da öyle.
yönetimi transfer yapar boşu bırakın artık şu an fatih terim ne yapmalı mesela TD sıfatıyla yönetimi genel kurula götürüp iş bilen yöneticileri mi getirmeli? zerre mantık yok söylediklerinizde ayrıca şükrü ekstra zaten adamın sıfatı idari menajer transfer gibi bir görevi yok normalde

aynen kardeşim benim son 3 yılın 2sini şampiyon bitiren babandı zaten kendinizi gülünç duruma düşürmeyin. 30 gol atan adam satılamıyorsa suçlusu yönetimdir. adamlar satılamıyo diye bile hoca düşmanlığı yapacak kadar takıntılısınız
Şöyle söyleyeyim: Başkan bugün çıkıp dese; apo ve şükrü yerine x ve y göreve getirildi. Hocanın tepkisi ya da toleransı ne olur?

adam geçen sene abdurrahimle transfer yüzünden kanlı bıçaklı oldu nerdeyse, sürekli eleştiriyor ama transfer olmaması onun suçu vay arkadaş ikiz kuleler saldırısını da fatih terim düzenlemiş zaten. sallamak için sallıyosunuz sürekli haklı haksız cidden aşırı komik yani

yönetimi transfer yapar boşu bırakın artık şu an fatih terim ne yapmalı mesela TD sıfatıyla yönetimi genel kurula götürüp iş bilen yöneticileri mi getirmeli? zerre mantık yok söylediklerinizde ayrıca şükrü ekstra zaten adamın sıfatı idari menajer transfer gibi bir görevi yok normalde
Transfer gibi bir görevi yoksa niye yapıyor o zaman? Mantık diyorsun kurduğun şu cümleye bak

stefan marius johansen

• 146
    dün akşam johansen ismi gündeme gelince gelen tepkilere anlam veremedim.
    gönül daha iyisini ister tabii ama aynı milli takımın sağ bekini alıp, o milli takımda 55 maça çıkmış adamını gömmek bana garip geliyor.
    26 yaşına gelmiş ve sadece yarım sezon top oynamış, tek artısı türk pasaportu mert hakan yandaş’ın yaptıklarını yıllardır zorlu liglerde yapmış olan adam beğenilmiyor.
    ve üstelik maliyetleri de neredeyse aynı.
    ömrü hayatında sadece geçen sezonsol iç oynayan ömer bayram’ın sivrildiği takımda yapamaz deniyor.
    evet bana da kalsa gidelim 19-20 yaşında genç oyuncular alalım ama o istediğimiz olmayacak gibi...
    ve ayrıca babel ile takası konuşuluyor ki, bu bizim için daha da iyi bir seçenek olacaktır.

(bkz: 2020-2021 sezonu yaz transfer dönemi)
    2 Eylül 2020 11:02 · gurrpegi

👍👍👍

Random atınca pek sempatik geldin. Hoca getirdi demedim, hocanın adamı dedim. Zira Şükrü Hanedar da öyle.
şükrü milli takımda bile hocanın yanındaydı yaw. bi bok bildikleri yok, atıp tutuyorlar. euro 2008'de de hocanın yanındaydı

ayrıca bu da izlenilmeli. hoca bonservis konularında da etkin rol oynuyor. 100 bin euro için 11 saat pazarlık yaptırdı hoca bana diyor.

Eboue transferi içinde hocamıza teşekkür ediyorum, ilk teklif ettiğimiz rakamın üzerine çıkmamamızı ve arsenalin bu rakamı kabul edeceğini söylemişti.

Şöyle söyleyeyim: Başkan bugün çıkıp dese; apo ve şükrü yerine x ve y göreve getirildi. Hocanın tepkisi ya da toleransı ne olur?
şükrünün görevi transfer değil bu 1 görevinden alınması saçma olur

abdürrahimin görevi transfer olmamalı ünal aysal döneminde de yönetimdeydi yabancı transferine bakıyor muydu yoo? sen yönetimine adam almamışsın hepsi figüran. yabancı transferinde yetkinin abdürrahimde olması fatih terimin suçu diyosunuz resmen komedi bu.

stefan marius johansen

• 146
    gönül daha iyisini ister tabii ama aynı milli takımın sağ bekini alıp, o milli takımda 55 maça çıkmış adamını gömmek bana garip geliyor.
    26 yaşına gelmiş ve sadece yarım sezon top oynamış, tek artısı türk pasaportu mert hakan yandaş’ın yaptıklarını yıllardır zorlu liglerde yapmış olan adam beğenilmiyor.
    ömrü hayatında sadece geçen sezonsol iç oynayan ömer bayram’ın sivrildiği takımda yapamaz deniyor.
    evet bana da kalsa gidelim 19-20 yaşında genç oyuncular alalım ama o istediğimiz olmayacak gibi...
    ve ayrıca babel ile takası konuşuluyor ki, bu bizim için daha da iyi bir seçenek olacaktır.

👍👍👍
Babel olayi olursa muazzam olur

Unutmadan söyleyeyim..Gs 2 futbolcu alacak o ayrı. Ancak şu an kadroda olan Florya'da canla başla çalışan futbolcuların bazıları üzgün. Dedikleri şey " Taraftarımızın bize hiç mi güveni yok. Bizleri neden görmemezlikten geliyorlar" diye sitem etmiyor değiller. iyi geceler.

rodop
Evet ya orta sahada Donk Ömer ve Taylana güvenelim.

sent via GSC

stefan marius johansen

• 146

👍👍👍
aklı basında yorum olmuş.johansen gelirse iyi transfer olur

adam geçen sene abdurrahimle transfer yüzünden kanlı bıçaklı oldu nerdeyse, sürekli eleştiriyor ama transfer olmaması onun suçu vay arkadaş ikiz kuleler saldırısını da fatih terim düzenlemiş zaten. sallamak için sallıyosunuz sürekli haklı haksız cidden aşırı komik yani
Komikse okuma arkadaşım. Yönetim transferde beceriksiz. Ne alabiliyor ne de satabiliyor. Bu transfere bakan adamları hoca da beceriksiz görüyorsa iş işten geçmeden çıkıp söyleyecek. Bugün konuşsa hiç birisi kalmaz bu adamların. Taraftar hocayı savunur ama susuyor. Susuyorsa suç onda da vardır ve onları koruyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt