Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tenor.gif

Takımın yarısı sakat olmasa 3. olurduk 6 değil. Sanki tam kadro oynadık tüm maçları da 6. olduk gibi yaklaşımların temeli yok.
Katılıyorum pandemi+sakatlık olmasa şampiyon da olurduk lakin Seri-Mariano-Lemina-Onyekuru'nun gidişi sonrası ideal kadro ciddi zayıfladı bizde. İdeal diyorum ama Onyekuru geldi sıtma oldu son haftalarda da monaco çağırdı şimdi baktım toplamda 30 dakika sahada kaldığı iki maçı çıkarırsak 8 maçta oynayabilmiş. Lemina da bir dünya maç kaçırdı bir de sakatlanıp çıktıkları var. Seri'yi getirebilseydik en azından iyi olacaktı.

Bu orta saha rotasyonuyla birak şampiyonluğu ligde zor mac kazanırız.. Neyin kafasını yaşıyor da bu adamlar muhabirler vasıtasıyla kadro yeterli demeye getiriyorlar...

Corona dan sonra orta sahada seri varken bile 8 maçın 1 tanesini kazandık sadece..

Bu sene zaten seyircisiz oynayacağız..Bu durum hem bizim gibi maalesef genel olarak rahat oyunculardan oluşan takımı çok olumsuz etkiliyor hem de hakemler çok rahat aleyhimize istediklerini çalabiliyorlar..

Boyle bir ortamda bu sezona, geçen sezondan çok daha güçlü girmek gerekliyken giden 2 orta saha oyuncumuzun yerine daha bir tane bile adam alamadık.. Ki 15 gün sonra başak maçı ve peşinden fener maçı var..

Ahmet genclerbirliginden geldigi ilk gunuyle bugunu arasindaki tek farki muhtemelen banka hesabindaki basamak sayisidir.
Gram kendini gelistirmedi
Ahmete verilen sureyi suan altyapida birine versek marcaoyu gondermek icin elimiz daha rahat olurdu belki
Ha diyelim alttan bir cocugu oynattik ahmet yerine tutmadi yine zararda degil kardasin 900k euro
Bjk deplasmani disinda iyi maci aklima gelmiyor
Ahmeti hiç beğenmem de sadece iş düştüğünde çıkıp oynayacak adam değil.

O iş Emre Aşık gibi adamlar lazım, yaşlı ve tecrübeli olmalı yedek stoper.

Subotic veya Garay'ı biz alsaydık sevinirdim. Ahmet Çalık aklıma geldikçe hüzün çöküyor.

abi bence bu dediginin de temeli yok. se/sa’li yorumlarin yani. sakat olmadigini dusunelim bilemeyiz ki yine yenilmeyecegimizi.
murhanin yorumu da böyle.
aynen 8de 8 yapılmış bir seri yomuşçasına kıyasladıgımız murhan fantezisinin yanında temeli yok yoksun kardeşim

Hoca apoyu filan düşünmeden bu yönetimi taraftarın önüne atsaydi başkan seçime gitse iyi olur deseydi şu an yeni bir yönetim gelmişti okadar emnimim
Fakat fatih hoca başkana karşı vicdan yaptı sağlığı sebebiyle o yüzden sesli dillendirmedi fakat olan bizzat hocaya ve takıma oldu şu kadro ligi ilk 4te bitiremez bence hocada farkında ama susuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt