- 23 Temmuz 2011
- 75.695
- 51.182
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi forum yetkililerini engelleyemiyoruz. Şu herifi engelleyebilmek için bir yöntem filan yok mu?Takımın yarısı sakat olmasa 3. olurduk 6 değil. Sanki tam kadro oynadık tüm maçları da 6. olduk gibi yaklaşımların temeli yok.
Katılıyorum pandemi+sakatlık olmasa şampiyon da olurduk lakin Seri-Mariano-Lemina-Onyekuru'nun gidişi sonrası ideal kadro ciddi zayıfladı bizde. İdeal diyorum ama Onyekuru geldi sıtma oldu son haftalarda da monaco çağırdı şimdi baktım toplamda 30 dakika sahada kaldığı iki maçı çıkarırsak 8 maçta oynayabilmiş. Lemina da bir dünya maç kaçırdı bir de sakatlanıp çıktıkları var. Seri'yi getirebilseydik en azından iyi olacaktı.Takımın yarısı sakat olmasa 3. olurduk 6 değil. Sanki tam kadro oynadık tüm maçları da 6. olduk gibi yaklaşımların temeli yok.
Ahmeti hiç beğenmem de sadece iş düştüğünde çıkıp oynayacak adam değil.Ahmet genclerbirliginden geldigi ilk gunuyle bugunu arasindaki tek farki muhtemelen banka hesabindaki basamak sayisidir.
Gram kendini gelistirmedi
Ahmete verilen sureyi suan altyapida birine versek marcaoyu gondermek icin elimiz daha rahat olurdu belki
Ha diyelim alttan bir cocugu oynattik ahmet yerine tutmadi yine zararda degil kardasin 900k euro
Bjk deplasmani disinda iyi maci aklima gelmiyor
Abi mahşerin 4 atlısı gibi oluruz buna. Hanı dini imanı da olmaz bir yerden sonra
abi bence bu dediginin de temeli yok. se/sa’li yorumlarin yani. sakat olmadigini dusunelim bilemeyiz ki yine yenilmeyecegimizi.Takımın yarısı sakat olmasa 3. olurduk 6 değil. Sanki tam kadro oynadık tüm maçları da 6. olduk gibi yaklaşımların temeli yok.
geçen sene 6. olan kadro saçmalığı daha ne kadar devam edecek ya? taylan lemina stoper hattıyla sahadaydın alo forvette emre akbaba falan.
Acildi zaten krusedan
Yok, benimkinin bi gururu varsende durum nedir. nefes almasa da olur mu diyon
niye diagne ölecek luyindama çaprazları sahada mı bırakacak yine. risk her yerde her takımda var10. hafta aynı kadroya dönebiliriz.
Ozan Zeybek: "Transfer maliyeti artmasın diye isim vermeyeceğim. Galatasaray değerli bir oyuncuyu bu hafta açıklayacak. Bir duyum üzerine şunu da söylemek istiyorum. İçeride 'köstebek avı' adlı film vizyondaymış."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
aynen 8de 8 yapılmış bir seri yomuşçasına kıyasladıgımız murhan fantezisinin yanında temeli yok yoksun kardeşimabi bence bu dediginin de temeli yok. se/sa’li yorumlarin yani. sakat olmadigini dusunelim bilemeyiz ki yine yenilmeyecegimizi.
murhanin yorumu da böyle.
niye diagne ölecek luyindama çaprazları sahada mı bırakacak yine. risk her yerde her takımda var
daha iyi olabilir@Osman SEDEN ile aranız nasıl murf