- 3 Temmuz 2012
- 139.176
- 87.703
- 5.338
SON DK BİLGİSİ
hala transfer yok
hala transfer yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DK BİLGİSİ
hala transfer yok
keyfe keder ban atmam görevimi kötüye kullanmak olurAllahini seversen bana myc ver bitirdin bizi be bitirdin
FB ve TS yarisirsa FB her türlü götürür. TS daha looser. Artik yillarin acligi ile FB saldiracak. Nihat abileri sampiyon yapar bunlari.Trabzon geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde korudu. Birkaç yeni yabancı oyuncu aldı. Yeni yabancı teknik direktör getirdi Sörloth'u satarlarsa iyi para kazanırlar ama forvet hattında büyük güç kaybederler.
Başakşehir geçen sezonki kadrosunun üzerine pek bir şey koyamadı. Şampiyonlar liginde oynayacak olması lig maçlarına dezavantaj olarak yansıyacaktır. Bu sezon artık şampiyonluk yarışının içerisinde yer alacağını pek zannetmiyorum.
Beşiktaş geçen sezonki kadrosu da bir şeye benzemiyordu bu sezonki kadrosu da beş para etmez ilk 5'e girmesi mucize.
Fenerbahçe sezonun transfer şampiyonu.
Galatasaray geçen sezon 6. olan kadrodan Mariano, Lemina, Seri ve Onyekuru gitti. Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Omar geldi. Kağıt üstünde güç kaybetmiş gibi görünmemize rağmen iki orta saha transferi ile her şeyi değiştirebiliriz.
Sonuç olarak kişisel tahminim bu sezon lig Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon arasında geçecek. Favorim Fenerbahçe. Şampiyonluk tahminim: Fenerbahçe (%37,5) Galatasaray (%32,5) Trabzonspor (%30)
SON DK BİLGİSİ
hala transfer yok
isabet olur kardesfutbolla ilişiğimi kesiyorum
Lemina ile aynı sakatlığı yaşayan birisi abi..Josef sakat falan değilse gelsin yahu. İyi adam.
kaybol recepisabet olur kardes