Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz: "Hiçbir kulüple transfer yarışı, harcama yarışı içinde değiliz."

94b4fa62d9084b25a53727478cf378f9.jpeg

sadece baskan var gibi
ekip çalışıyor demek ki

Mustafa Cengiz: "Hiçbir kulüple transfer yarışı içinde değiliz. Hem taraftarlarımızın talebini hem de kulübümüzün mali sportif ve idari kriterlerine azami dikkat göstererek, har vurup harman savurmadan, çok dikkatli bir seçerek yaptığımıza inanıyorum.”

Bugün saat: 18.00’de yapılmayan orta saha transferleri ile ilgili #tag çalışması yapılacaktır. Elden ele duyurulalım. Yoğun katılım sağlayalım. Bu böyle gitmez..

Yönetim iş bilmez ,taraftar onlardan daha iş bilmez.Geçen sene forvet diye diye takımı eksik bıraktirdınız.Sanki şimdide başka eksik yokmuş gibi orta saha diye diye takımı eksik bıraktıracaksınız.

Bu saaten sonra yapılacak çalışma yönetim istifa çalışması olmalıdır.

Yönetim iş bilmez ,taraftar onlardan daha iş bilmez.Geçen sene forvet diye diye takımı eksik bıraktirdınız.Sanki şimdide başka eksik yokmuş gibi orta saha diye diye takımı eksik bıraktıracaksınız.

Bu saaten sonra yapılacak çalışma yönetim istifa çalışması olmalıdır.
os haric eksik yokki. belki bir hizli kanat o kadar

Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
xxx
xxx xxx
Fegh Falcao Emre K.

Okan
Linnes Ahmet Emin Sülo
Donk
bel,... Arda
Ali Yavuz Diagne Kerem/Adem

Hastag acip durmayın. Karsi tarafın elini güçlendiriyosunuz.

hedef23

Josef hayırlı olsun diyelim mi

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcus Herriksen geleceğine Fulhamdaki Johansen gelsin. Adam Champiomship'te dogru düzgün performans gösterememiş

kpasa da kevin varga diye bi macar sol kenar almıs gece sene 4 gol 11 asist etmiş
hani bunu söylüyorum 2 seneye bize çakarlar ön bilgi babında

Yangın başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt