Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ekip çalışıyor demek ki![]()
sadece baskan var gibi
o kimdirTrişkayi istiyorsunuz ama??
Bugün saat: 18.00’de yapılmayan orta saha transferleri ile ilgili #tag çalışması yapılacaktır. Elden ele duyurulalım. Yoğun katılım sağlayalım. Bu böyle gitmez..
os haric eksik yokki. belki bir hizli kanat o kadarYönetim iş bilmez ,taraftar onlardan daha iş bilmez.Geçen sene forvet diye diye takımı eksik bıraktirdınız.Sanki şimdide başka eksik yokmuş gibi orta saha diye diye takımı eksik bıraktıracaksınız.
Bu saaten sonra yapılacak çalışma yönetim istifa çalışması olmalıdır.
olaylı maçta faslı hk dediklerini bi tarafa kim olursa olsun öyle konusan herifi istemem hele bi fbliyi hiç istemem. vasco'nun evladı olabilir ama fenere gelip oe statüsüne düşmüştürSenin neden istemedigini ben biliyorum![]()

bu psv 2-3 senedir bi alman topcu hastalıgına tutulmus yav aldıkları herifler de vasat- tiplerdiPhilipp Max 8 Milyona PSV ye gitmis lan. Sudan ucuz resmen.
Ikisi de gelecek gibiMarcus Herriksen geleceğine Fulhamdaki Johansen gelsin. Adam Champiomship'te dogru düzgün performans gösterememiş