Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-4 haftadır yazıyorum, haklı çıkacağım diye kendimden utanıyorum ama süreç oraya uzanıyor.

28 eylülden önce hiç bir şey olmayacak. Son hafta da 28-32 yaşı arası, geçtiğimiz sezon maksimum 13 maça çıkmış bir herif kiralanıp transferi kapatacaklar.

Ve bu her sene böyle devam edecek. Seneye de sol bek için bekleriz Saracchi gittiğinde.

Nefret ediyorum Türk futbol ve Türk futboluyla ilgili her şeyden. Ama koparmıyorsun işte.

Şu güzelim kulüp, 20 milyon taraftarı olan kulüp bir türlü güzel insanlara nasip olmadı. Her sene aynı isimler. Sedat Doğan, Abdürrahim Albayrak, Ali Dürüst.. gerisini siz sayın işte.

Akıllı olan yurt dışında şansını deniyor. Örneğin Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün.

Ölmeden inşallah bir gün genç, girişimci, futboldan da anlayan eski sporcuları görürüm kulübün idari tarafında.

Şl yok kariyerli topçular niye bizi tercih etsin eskisi gibi maaş da veremeyiz.Toplayacagiz çürük elmaları olduğu kadar artik

Aytemiz Alanyaspor, Khouma Babacar ile anlaştı.

Anadolu takimlarinin bile hucum gucu bizden iyi

1 tane bile topu alip gidecek adam YOOOOOK

Kumeye oynariz bu sezon ciddili

Hadi bir de olumlu yönünden bakalım hayata. Belki hala orta saha almadık ama kötü transfer de yapmadık.

Emre, Kerem, Oğulcan: Ekonomik açıdan belimizi bukmeyen, katkı verebilecek isimler.

Omar: İstikrarlı oyuncu. Bonservissiz. Ffp hamlesi.

Fatih, Arda: Tamam kötü transfer yapmışız. Ama normal şartlarda en iyi olan bölgemize idareten alınmış biri. Muslera dönünce gözden çıkarılabilir olması önemli.

Arda'yı ben de anlayamadım ama bu sene saha dışı da katkı verebilir bir ihtimal.

Yönetim çok bekletti ama saçma maaş maliyetlerine girip ileride başa bela olacak isimlere gitmedik henüz. Bu da bir şeydir. Olumluluk ateşi yakan Hayri Cund beye selam ederim.

Eg675q6XsAEjeqZ

istifa-dilekcesi-ornegi-2413-1.jpg

20+ milyonluk adamlar bize yaziliyor ve taraftar kiralik olarak bize geleceklerini inaniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt