Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera, Omar, Luyindama, Marcao, Saracchi, Lerma, Moder, Emre Kılınç, Arda, Fegoulli, Falcao... Bana çok iyi olur gibi geldi...

Moder + Jozwiak gibi ihtimaller kaçtı artık. Ancak Luyindama veya Marcao'dan birinin satılması lazım zira onlardan başka 10-15m üzerine gidecek oyuncu yok. O hamle de bu saatten sonra zarar verir. Ha portföyünde hemen yerine koyabileceğin bir stoper vardır, bir şey diyemem. Ama bu ekipten o kadar profesyonel hamleler beklemiyorum. Tahminim 1 senelik bir yama yaparız orta sahaya. Yönetim ihaleyi Fatih Terim'e bırakıp gider. Sonucu hocanın performansı belirler.

Sensi ve vidal i de aldığını düşünürsek Inter in bayağı bir orta sahası var bizim de iyi ilişkilerimiz var kimseyi getiremez miyiz ? Oturduk tüm takımlarda orta saha sayılarını sayıyoruz

Galasevgisinin dediğine göre zorunlu satın alma da FFP'de bu dönemi etkiliyor,

Bu yüzden Luyindama'da opsiyonel satın alma konulmuş, ama öncesinde kiralama olarak 4 M ödemişiz ki, opsiyonel kiralamayı kullanmama şansımız kalmasın

Yani kolpa tweet gibi duruyor...
Zorunlu satın alma tarihini 1 Temmuz yaparsın atlatırsın çoğu takım yaptı bunu özellikle İtalya takımları bayağı yapmıştı. Burada yönetimin bu sene son senesi olması ve seneye yeni gelecek yönetime bu tarz yüksek bonservis ödemek zorunda bırakmak istememeleri neden olabilir.

o zmn yazdığın plana göre 5 maas + 5 bonservis + gelecek 4 adamın bu sezonluk maaşına net 6 brüt 10 dersek 20 milyonu geçecek bir harcama ne kdr zor olabilir diyorsun
Hayir, onlar bize 3 verecek biz de Belhanda'nin maasini odeyecegiz. Baska extra yok

1599066652932.webp

Maçlara böyle çıkacağız galiba foto temsili değil gerçektir.

Yönetim orta saha NEREDE?

Moder için 8 milyon ha

Yahu biz o paraya sneijder gibi birini aldık çok fazla moder için 8 milyon

Jakub Moder onemli bir potansiyel tabi ama 7-8 ler kulliyen yalandir. Bizimkinler isi beceremiyor sorun burada zaten.

Albayrak ilk once menajerine aramistir, herzamanki yaptigimiz gibi. Kulubunden izinsiz olarak direk gorusmusutur.

Bunu farkina varan Poznan'da, sinirlenip fiyati yuksek tutuyordur.

Moder oyle 21 yasindaki super class yetenekte falan degil, 4-6m euro arasi rahatlikla alinabilir.

Mesela, Leipzig istese 5m eurodan fazla vermez, ve oyuncuya 2-3 gune alir.

5 milyon jozwiaka kafayı yemişler herhalde
bunun yerine brumayı opsiyonlu alalım piyasası düştü zaten yine parlatır satarız daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt