Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can Karabacak bizimle adı geçtikten sonra lech poznan maçlarını izledim de moder 4-5 civarı uygun potansiyeli var gibi fena topçu değil. Kâmil 5 flan etmez bence sen ne düşünüyorsun ?

Eg7PIBcXgAAoRDa
Kesin bize golü var tipe bak

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sky Sports, Lemina transferinden sonra Stefan Johansen'in sarı kırmızılılara yaklaştığını yazdı. 29 yaşındaki Norveçli orta saha oyuncusu Stefan Johansen, geçen sezon Fulham formasıyla Championship'te 33 maça çıkıp, 4 gol attı ve 3 asist gerçekleştirdi.

@Can Karabacak bizimle adı geçtikten sonra lech poznan maçlarını izledim de moder 4-5 civarı uygun potansiyeli var gibi fena topçu değil. Kâmil 5 flan etmez bence sen ne düşünüyorsun ?
ben de öyle düşünüyorum ama şu an moderi alsak bu kadroda ondan bizi taşımasını beklemek olmaz. iyi orta alan kurgusunda iş yapar da şu an bizde olsa 2 maça gömeriz. kamil pırpır kenar da bal ypmayan arı gibiydi, diğer kenardaki 17lik kaminski daha etkili oluyodu ben takip ederken

ben de öyle düşünüyorum ama şu an moderi alsak bu kadroda ondan bizi taşımasını beklemek olmaz. iyi orta alan kurgusunda iş yapar da şu an bizde olsa 2 maça gömeriz. kamil pırpır kenar da bal ypmayan arı gibiydi, diğer kenardaki 17lik kaminski daha etkili oluyodu ben takip ederken

Kamil visca nin toy hali gibi geldi bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt