- 31 Aralık 2015
- 14.758
- 9.643
- 1.588
@Can Karabacak bizimle adı geçtikten sonra lech poznan maçlarını izledim de moder 4-5 civarı uygun potansiyeli var gibi fena topçu değil. Kâmil 5 flan etmez bence sen ne düşünüyorsun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru ama bunlari yapabilmek icin kaynak lazimYalan mı ama ya Semih![]()
Bu kim özelliği ne?
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de öyle düşünüyorum ama şu an moderi alsak bu kadroda ondan bizi taşımasını beklemek olmaz. iyi orta alan kurgusunda iş yapar da şu an bizde olsa 2 maça gömeriz. kamil pırpır kenar da bal ypmayan arı gibiydi, diğer kenardaki 17lik kaminski daha etkili oluyodu ben takip ederken@Can Karabacak bizimle adı geçtikten sonra lech poznan maçlarını izledim de moder 4-5 civarı uygun potansiyeli var gibi fena topçu değil. Kâmil 5 flan etmez bence sen ne düşünüyorsun ?
Moder ile Jozvi mi geliyor hayırdır millet bi hareketlenmiş
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hilal taktiği ile rakipleri çembere alıp yok edeceğiz bu sene...Ekli dosyayı görüntüle 91984
Maçlara böyle çıkacağız galiba foto temsili değil gerçektir.
Yönetim orta saha NEREDE?
Önüne gelen duyumcu olup twit atıyor ve böyle saçma sapan şeyler de burada paylaşılıyor.
ben de öyle düşünüyorum ama şu an moderi alsak bu kadroda ondan bizi taşımasını beklemek olmaz. iyi orta alan kurgusunda iş yapar da şu an bizde olsa 2 maça gömeriz. kamil pırpır kenar da bal ypmayan arı gibiydi, diğer kenardaki 17lik kaminski daha etkili oluyodu ben takip ederken