Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hauge h.o

IMG_20200902_204547.webp

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Yazma hatasi olmus Keramettin kardes.

1tane maclarini bile izlememissin ve sonra burda ahkam kesiyorsun. Izlemedigin futbolcular hakkinda boyle yorum yapman komik olmus.
Yazma değil yazım. Ayrıca yazım hatası da öyle olmaz daha lafın doğrusunu bilmiyorsun bir de ahkam kesiyorsun.

İkisini de bayağı araştırdım, bilgim yoksa fikir sunmam ortaya herkesi kendin gibi sanma yani beni boşver sen kendi defolarını düzelt de ondan sonra belki karşıma çıkacak seviyeye yaklaşabilirsin ;)))))

Çıldırıcam Florya'yı almaları yeter demiş :D :D Kemerburgaz gibi bir yer varken Florya'yı ne yapalım. Büyük kulübün tesisleri de büyük olmalıdır. 2 sahada antrenman yapılmaz.

rodop bugün peşkeş çekildi dediği florya ile alakalı inş peşkeş çekildiği döndemde de bunu diyebilmiştir

Yav telefon ile bilgi aldığı heriflere sövecek hali yok. Tabii ki yağlayıp ballayacak. :D

Yönetim görevi bıraktığında şu herifin sesini ve sıfatını görmeyeceğiz neyseki. 10 senedir piyasada olmayan herif şimdi çıkmış muhabircilik oynayarak emeklilik sıkıntısını gidermeye çalışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt