- 3 Temmuz 2012
- 139.280
- 87.773
- 5.338
neden kardes fblilerde insanYok artık
forumda fblı uye var ama gslı gıbı davranıyor kac kez uyarıldı fbli oldugunu saklama denildi storelarından alısverıs falan yapıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neden kardes fblilerde insanYok artık
fenerin F sini büyük yazdığım için beni fb'li yaptınız.. çok çok garipsinizneden kardes fblilerde insan
forumda fblı uye var ama gslı gıbı davranıyor kac kez uyarıldı fbli oldugunu saklama denildi storelarından alısverıs falan yapıyor
fenerin F sini büyük yazdığım için beni fb'li yaptınız.. çok çok garipsiniz
adam doğru dürüst oynamadan kayboldu gitti.bi de sanırım öncesinde sakatlık problemi yoktu
adam doğru dürüst oynamadan kayboldu gitti.bi de sanırım öncesinde sakatlık problemi yoktu
bunu ızleyınce duygulanıyorsan fblısın
senin sezonun yakında başlıyor. sokağa çıkma yasakları falan geri gelince futbol ve transferden uzaklaşır mobeselere takılırsın.bu niteliksiz yönetim oldugu sürece daha kendinizi FAA ile falan avutursunuz
türkiye'nin bayern münih'i olmak varken yine eski günlere döndük
ben sanki bizden önce öyle müzmin sakatlık durumu yoktu diye hatırlıyorum.bizde müzmin sakatlığın zirvesini yaşadı amavardı sakat adam aldık
ama oynadığında iyi idi
inamoto ise... leş
yanlış hatırlamıyosam imza törenine mavi gömlek kot ve kundura ile gelmiştilinderoth sakatlanmasaydi efsane olurdu burada
ordinaryus PROF FAHRETTIN KOCA yapsin onu dasenin sezonun yakında başlıyor. sokağa çıkma yasakları falan geri gelince futbol ve transferden uzaklaşır mobeselere takılırsın.
kayseri mobeselerini takipler, gerekli bilgi akışını sağlarsın.
NASILSIN
bunu ızleyınce duygulanıyorsan fblısın
ordinaryus PROF FAHRETTIN KOCA yapsin onu da
para almadan artik bu isler beni yoruyor