Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yayını izleyen bilir kadir açık açık dedi oyuncu satılmadıkça oyuncu felan alınmasını beklemeyin dedi fazla ümitlenmeyin

Fırtına öncesi sessizlik sonrası sessizlik...

Bu dakikadan sonra yüksek maaşlı ne vereceği belirsiz oyuncu transferine acayip karşıyım bu arada. Genç oyuncu gelmiyorsa eldeki kadro ile devam ederiz. Sezon başındaki en önemli maçları oynayacağımız ekip boşu boşuna değişmesin.

hoca işine gayet konsantre olmuş hiç olmadığı kadar hırslı hiç olmadığı kadar faal floryada yatıp kalkıyor adam hocayı antremanda en son böyle ne zaman görmüş acaba yok konuşmuyor falan diye istediği adam arda da alındı daha ne olsun

Gelmicek oyuncu değil geçen sezon Hollanda'ya kiralamışlar belli ki memnun değiller. Bence uygun maliyete olabilecek bir isim ben Mathias Jansen'i isterdim onunla biz o Celta'ya gitmeden öncede ilgilenmiştik.
Ben oyuncuyu tanımam renktaş :D Şakasına isminden dolayı yazdım :D

adam gibi orta sahamız olmadan ziraat+uel+ligde bir şey yapamayız bari ikisinden elenelim de ligde ilk 5'e falan girelim

Ben bu Çinlilerin anasını belliyim. Dünyanın anasını ağlattılar. Şimdi kendileri keyif çatıyorlar. O.ço.ları. Aç gözlü şerefsizler. Ulan futbolun bile keyfi kalmadı.Koskoca 20 hafta maçlar seyircisiz. Koduğumun pirinç beyinlileri.
Virusun cinlilerden ciktigina inananlar var halen baya ilginc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt