Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor Baluta gelsin..İngiltere'den 22-23 yaş aralığında oyuncular Tudor Baluta, Daniel Amartey , Domingos Quina , Juninho Bacuna , Mathias Jensen gibi isimler olabilir.
bosta bi sürü topcu var bonservissiz onları niye alamıyorlaryayını izleyen bilir kadir açık açık dedi oyuncu satılmadıkça oyuncu felan alınmasını beklemeyin dedi fazla ümitlenmeyin
Gelmicek oyuncu değil geçen sezon Hollanda'ya kiralamışlar belli ki memnun değiller. Bence uygun maliyete olabilecek bir isim ben Mathias Jansen'i isterdim onunla biz o Celta'ya gitmeden öncede ilgilenmiştik.Tudor Baluta gelsin..
cevabı basit beceriksizler çünkübosta bi sürü topcu var bonservissiz onları niye alamıyorlar
Ben oyuncuyu tanımam renktaşGelmicek oyuncu değil geçen sezon Hollanda'ya kiralamışlar belli ki memnun değiller. Bence uygun maliyete olabilecek bir isim ben Mathias Jansen'i isterdim onunla biz o Celta'ya gitmeden öncede ilgilenmiştik.
4 oyuncunun da stili birbirinden tamamen farklı hahahahaBeşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları: "Aboubakar'la görüştük, Porto'dan bedelsiz ayrılabilir. Kalinic, Ze Luis, Aboubakar ve Cisse gündemimizde." (NTV)
Virusun cinlilerden ciktigina inananlar var halen baya ilgincBen bu Çinlilerin anasını belliyim. Dünyanın anasını ağlattılar. Şimdi kendileri keyif çatıyorlar. O.ço.ları. Aç gözlü şerefsizler. Ulan futbolun bile keyfi kalmadı.Koskoca 20 hafta maçlar seyircisiz. Koduğumun pirinç beyinlileri.