Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya
Maxime Lopez, Kostas Mitroglou, Kevin Strootman, Christopher Rocchia ve Valère Germain a kendilerine kulüp bulmalarını söylemiş.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
yurda geldın mı renktaş

Hayır transfer yapamıyoruz anlarım da kadrodaki oyuncuları da kullanmayan bir hocamız var Yunus ve Atalay şu sahadaki Belhanda ve Feghouli den neyi daha kötü yapabilirler ki ? Bu halleriyle bile Feghouli Belhanda oynayacaksa biz alt yapıyı kapatıp gidelim zaten

Mesela Sekidika hazırlık maçında bile 1 dk şans vermeyeceksen hocam neden transfer ettin neden hala kadroda ? Bu kadar da kötü bir futbolcu olamaz sanırım Sekidika

Falcao'nun kalitesine kimse laf edemez tabii ki ama önemli olan sahada ne verdiği

Aynen katılıyorum söylediklerine reis zaten çok pozisyona giremiyoruz Falcao maç boyinca toplasan kaç defa ceza sahasına topla buluşabiliyor diye düşünürken birde kale önünde bol bol kaçırıyor

İşin açıkçası ben Falcao'yu Galatasaray'ın oyuncusu olarak görmüyorum büyük ihtimalle Ocak ayında Amerika'ya transfer olacaktır hatta kendisine kalsa şimdiden transfer olacaktır ama eşinin hamile olması sebebiyle Ocak ayına kadar kalacağını düşünüyorum
Miami 0 bence. Higuain olayi dogruysa

sahaya 11 tane odun koysak bi sistemle oturtup 1 2 yılda bişeyler ögretip iş yaptırabiliriz

ama bizim vaziyeti görüyoruz

futbolcudan çok teknik anlamda sorun yaşıyoruz

tek çözüm kaliteli bir yönetım ve takımımızı ileri taşıyacak tudor gibi yürekli bir hoca

Ne transferi arkadas, adamalar Norvec koy takimindan 19 yasindaki cocugua alamiyorlar

Hayır transfer yapamıyoruz anlarım da kadrodaki oyuncuları da kullanmayan bir hocamız var Yunus ve Atalay şu sahadaki Belhanda ve Feghouli den neyi daha kötü yapabilirler ki ? Bu halleriyle bile Feghouli Belhanda oynayacaksa biz alt yapıyı kapatıp gidelim zaten

Mesela Sekidika hazırlık maçında bile 1 dk şans vermeyeceksen hocam neden transfer ettin neden hala kadroda ? Bu kadar da kötü bir futbolcu olamaz sanırım Sekidika
Farkli bir takim kuracagini iddia edip hazirlik macinda Feg-Belhanda-Arda-Falcao ile sahaya cikan hocamiz. Ben inanmiyorum artik bir seyler yapacagina. Yine ayni oyuncular oynayacak. 2 sene sampiyonluk, 2 sene rezillik. Yine sampiyonluklari unutturacak kadar rezil 2 sezon olacak. Birini zaten cok sükür FB sampiyon olmadan gecistirdik ama bu sene o is zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt