Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkli bir takim kuracagini iddia edip hazirlik macinda Feg-Belhanda-Arda-Falcao ile sahaya cikan hocamiz. Ben inanmiyorum artik bir seyler yapacagina. Yine ayni oyuncular oynayacak. 2 sene sampiyonluk, 2 sene rezillik. Yine sampiyonluklari unutturacak kadar rezil 2 sezon olacak. Birini zaten cok sükür FB sampiyon olmadan gecistirdik ama bu sene o is zor.
Bilmiyorum reis hiç birşey beklemiyorum ben bu sezon transferdeki başarısızlık ortada sahadaki takım ortada üstüne üstlük ilk defa Muslera olmadan bir sezona başlıyoruz bir de seyircisiz oynanacak maçlar hiçbir iddiamız yok resmen

bu arada :

Ali Şafak Öztürk: Fenerbahçe ile Doğukan Sinik transferi için görüşmelerimiz oldu. Bazı beklentilerimiz var. Doğru teklifler olması lazım.

Botafogo'lu Marcinho'da hala ısrarcıyım. Marcinho'yu alabilirsek büyük is olur

birde bu seyircisiz futbol cok rezalet birsey futbolcular maclara nasıl konsantre olur ki stadlar bombos
O bizim gibi taraftar ittirmesi ile oynayan takımlar için geçerli Almanlar çatır çatır futbol oynuyor seyircili seyircisiz ayırt ediyor mu hiç

Bir de şöyle bir kötülük var bu sahadaki ruhsuz sürüsü seyirciler varken bile bir tarafını kaldırmaktan acizdi şimdi iyice kötü birşey çıkacak ortaya

bu arada :

Ali Şafak Öztürk: Fenerbahçe ile Doğukan Sinik transferi için görüşmelerimiz oldu. Bazı beklentilerimiz var. Doğru teklifler olması lazım.

Botafogo'lu Marcinho'da hala ısrarcıyım. Marcinho'yu alabilirsek büyük is olur

Orta sahaya para yokken sag bek mi almayi istiyorsun?

FLAŞ: Hannover'in ilgilendiği Tolgay Arslan ile Galatasaray da ilgileniyor. (BILD)

Ft'nin yerli evlat aşkı bitmiyor.
Bıraksan ekici, Tolgay,hasan ALİ vs. Tüm yerli evlatları besleyecek.

Aynı arda, Selçuk,şener ve jimmy'e yaptığı gibi

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt