Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.843
- 102.024
- 5.238
Allah kerim Fatih Terim der sucukçularHadi seni kırmayalım ve ettik diyelim. Eeee sonra?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah kerim Fatih Terim der sucukçularHadi seni kırmayalım ve ettik diyelim. Eeee sonra?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sert değil. Eğitim gerekEkibe uye kaydi yapalim. @Umut Gül muhalif olmak istiyordu
Yenge bunu dövüyor galibaibrahim abi bugün bizim maç yerine yanlış kanalda beşiktaş maçını izlemiş. yengeden kumandayı da isteyememiş kanal degismek için düşün
Bilmiyorum reis hiç birşey beklemiyorum ben bu sezon transferdeki başarısızlık ortada sahadaki takım ortada üstüne üstlük ilk defa Muslera olmadan bir sezona başlıyoruz bir de seyircisiz oynanacak maçlar hiçbir iddiamız yok resmenFarkli bir takim kuracagini iddia edip hazirlik macinda Feg-Belhanda-Arda-Falcao ile sahaya cikan hocamiz. Ben inanmiyorum artik bir seyler yapacagina. Yine ayni oyuncular oynayacak. 2 sene sampiyonluk, 2 sene rezillik. Yine sampiyonluklari unutturacak kadar rezil 2 sezon olacak. Birini zaten cok sükür FB sampiyon olmadan gecistirdik ama bu sene o is zor.
aynen öyle. kasada 15 milyon varken düzgün bi forvet alamayacak kadar rezil bi yönetimne maaş ne transfer bütçemiz var
olsa bile bulup getiremez bu yönetim
15m para kasadayken forvet bulamadık
bende diyorum @Berke Deniz bana niye sarmiyorBiri ders çalışıyor @Berke Deniz
Biri yeni evli; yengeye soruyor @Ibrahim Özveren
Biri fm den kafayı kaldırmıyor @Can Karabacak
Bi sen bir de @Murat Saylak kaldık
Hazırlan reis şenlik varbende diyorum @Berke Deniz bana niye sarmiyor
arada bir ortaligi karistiriyorduk en azindan, simdi o da yok
Dün 290 dakika sınava girdim ölüyomBiri ders çalışıyor @Berke Deniz
Biri yeni evli; yengeye soruyor @Ibrahim Özveren
Biri fm den kafayı kaldırmıyor @Can Karabacak
Bi sen bir de @Murat Saylak kaldık
yarısını yollamışlar videodakilerdenSadece reklam amacli olsa da hocayi genclere önem verirken görmek hos.
Trolardan motor mu dedi akışkanlar mı dedi öyle bir ders alıyormuş. Oturmaya hali kalmıyor derslerin yoğunluğundan.bende diyorum @Berke Deniz bana niye sarmiyor
arada bir ortaligi karistiriyorduk en azindan, simdi o da yok
Pide ayran olsunDün 290 dakika sınava girdim ölüyom
O bizim gibi taraftar ittirmesi ile oynayan takımlar için geçerli Almanlar çatır çatır futbol oynuyor seyircili seyircisiz ayırt ediyor mu hiçbirde bu seyircisiz futbol cok rezalet birsey futbolcular maclara nasıl konsantre olur ki stadlar bombos
hayatimda okadar uzun sinav görmedim desem yeridirDün 290 dakika sınava girdim ölüyom
Can Karabacak gsli değilmiş. Musap iddia ediyorPide ayran olsun
bu arada :
Ali Şafak Öztürk: Fenerbahçe ile Doğukan Sinik transferi için görüşmelerimiz oldu. Bazı beklentilerimiz var. Doğru teklifler olması lazım.
Botafogo'lu Marcinho'da hala ısrarcıyım. Marcinho'yu alabilirsek büyük is olur
Bir kere olumlu konuş be iyi yaşamayı başarıyorsunuz bu kafaylatransfer komitesinin lideri albayrak, misyoner duyumcumuz rodop, yardimci antrenörümüz levent sahin.
bu ekipten faydali bir seyler gelme ihtimali sifira yakin.