Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vefa olam yerde milyon liralar havada uçmaz.Kimsenin ftsporlu olduğu yok kimisi vefalı kimisi nankör.
Evet. Normalde 3.2 verecektik zaten. Allah razı olsun ilk fenerbahçe almış.Süleyman Rodop:
Galatasaray yönetimi Fenerbahçe'nin 3.2 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Tolgay'ı bonservissiz kadrosuna katarak 3.2 milyon euro kar etti.

Tolgay'ın gol istatistiği efsane gerçekten. Her 5763 dakikaya bir gol düşüyor.![]()
Ben olsam evlenirdim. Çocuğun olacak filan dedesi gibi duracan sonra yanındaSon dakikaların insanı kendisi de. Severim. La dingil ne diyeceğim: Bu ocak gibi benim YL bitiyor. Evleneyim mi lan ondan sonra biriyle?
Nasıl yani????Fizik fizik.diyenler şu milli takimdaki mert muldure baksın kolu Ali yavuzun bileği kadar
Çocuk yapmayacağım lanBen olsam evlenirdim. Çocuğun olacak filan dedesi gibi duracan sonra yanında
Eleştirirken ağır konuştun kucumsedin vb çok karizma oldun tebriklerVefa olam yerde milyon liralar havada uçmaz.
Bedava çalışsın herkes vefa gösterir.
Hatta bedava çalışmasın 20 milyon lirasını da alsın.
Yeter ki kulübü daha fazla zarara sokmasın yine vefa gösteririz.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Çocuk yapmayacağım lan
Dünya için isabetli 1 kararÇocuk yapmayacağım lan