- 1 Mayıs 2018
- 57.872
- 48.655
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yönetimin yarın hocanın doğum günü olduğundan haberi var mı acabaYönetim yarın Fatih Terim e doğum günü hediyesi verecek![]()

Adamlar bacasiz fabrika resmen durmadan oyuncu. ÜretiyorlarSalzburg bugün Maliden bir 18 yasindaki oyuncu almis ve direk Lieferinge yollamis. Iyi oynarsa 1 sene sonra Salzburga gecer.
Yazın ulan yazın dumanla haber yollayın gerekirseJens Petter Hauge, Galatasaray taraftarının yoğun ilgisinden dolayı telefon bildirimlerini kapattı. (@EurosportNorge)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bizim altyapı eğitimini atıyorum kalbin kaldırırsa bak
Gelsin bu orta sahaya da okeyim.Hauge gelsin de orta saha yok takımda
kim konudan attıysa ona söyle. ben niye atıldığını bilmeden kaldıramam. bir de bunun konuşulacağı yer nöbet değil.
Öncelikle maçı ikinci yarı seyretmeye başladımHerkes emreyi ilk 11 e yaziyo böyle oynarsa ocakta sivasa geri kiralariz
ya öylede seyircisiz macta gol olunca o sevinc cıglıklarını duyamamak büyük eksiklikO bizim gibi taraftar ittirmesi ile oynayan takımlar için geçerli Almanlar çatır çatır futbol oynuyor seyircili seyircisiz ayırt ediyor mu hiç
Bir de şöyle bir kötülük var bu sahadaki ruhsuz sürüsü seyirciler varken bile bir tarafını kaldırmaktan acizdi şimdi iyice kötü birşey çıkacak ortaya