- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
biz çöksek diyeceğim de kasada 1,4 gibi bi para var bi yere çökemeyizMenajeri yalanladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz çöksek diyeceğim de kasada 1,4 gibi bi para var bi yere çökemeyizMenajeri yalanladı.
Marcao - Lyu disinda herzamanki gibi hepsi (Falcao dan umutluyum bu sezon ama)Terim son doneminde, kac tane topcu transfer ettik, ve kac tanesi cop cikti?
Bunu bilen varmi?
Döviz hesabim var reis
Valla mıyurtdısından yattıysa pazartesi gelir.
Erzurumspor deplasmanı zor geçer takımlar için..
Farnolle
Cenk Ahmet-Mina-Adolphe Teikeu-Mücahid
Petrus Boumal-Mitchell Donald
Jugurtha Hamroun-Gabriel Obertan-Sissoko
R. Muhammed
Gecen yazmistim, Baskan Muhtar Kent, yonetimde 2 3 tecrubeli ve full gencmesela kim ?
Adam 12 de para yattı dedi . Dediğin gibi buhar oldu sanki para flan yok.bnim başımada gelmişti böyle bişey baktım sabah para buhar olmuş hesapta yok...Tanıdıgım en az 6_7 kişinin daha başına ayni şeyler geldi hepsininde ortak yanı saat gece 12 ile 1 arası olması...
Vay anasını yaHesaba düşmesi için onaylanması gerekiyor sanırım banka tarafından.
Adam 12 de para yattı dedi . Dediğin gibi buhar oldu sanki para flan yok.![]()
+ KhaldoooooooooonGecen yazmistim, Baskan Muhtar Kent, yonetimde 2 3 tecrubeli ve full genc
Muhtar Kent
Sinan Tara
Ali Sabanci
Erden Timur
Bahittin Demirbilek
Vs vs Mesela Haluk Ulusoy'un oglu da fanatik Galatasarayli.
Onların sisteminin..o çok kişiye oluyor hocam paraya dokunursan arayıp geri iade etmeni istiyorlar..Bankanın sistemsel hatasından kaynaklanıyor diyorlar her seferinde
Ha sen biyerden havale bekliorsan o başka onu bilemem
Naber hidoDk 15 e kadar 3 net gol kaçtı bile
Naber hido
idare eder ya, yaşamaya çalışıyoruzEyvallah iyi sen nasılsın ?
idare eder ya, yaşamaya çalışıyoruz
Fenere de önerilmişti Sosa'yi tercih ettilerLıvaja bize birde başakşehire önerilmiş
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pes ettikYangin tayfa emekliyemi ayrildi, sesleri cikmiyor?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi