Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamın aleyküm hayırlı cumalar konuyu kilitleyebiliriz herhalde teşekkürler iyi forumlar.
AS

Hayırdır.
Eg7pVUpXsAYXrw0.webp
Unutmayalım
tapatalk_1598839672257.webp

Transfer Istihbarat Şefi

Senin orta sahalarının sene sonu gideceği, sezon başından beri belliydi bu kadar mı plansızlık olur bana kalırsa 3 tane orta saha lazım daha bi tane getiremediniz, yönetime yazıklar olsun.

lemina'da son durum ne? ( instagram story'si soruyorum var mı ilginç paylaşım)

Osman Şenher: "Gerçeklere baktığımız zaman şu anda en iyi durumda olan takım Galatasaray. Herkesin içi rahatlasın. ‘Orta saha’ deyip duruyorlar ya, çok değil üç-beş gün içinde bu transfer gerçekleşecek. O zaman takımı bu kadar eleştirenler nasıl yapacaklar onu bilemiyorum."
Osman abi sallamaz, transfer yakın.

yok mu sağda solda ingilterede fransada falan milletin artığı çöpü orta saha iki tane kiralayalım oradan

SERI'DEN KÖTÜ HABER!
Fulham Yöneticileri Kızgın

Milliyet'in haberine göre, uzun süredir merkez orta sahaya takviye yapmaya çalışan Galatasaray'a yeniden renklerine bağlamak istediği Jean Michael Seri'den kötü haber geldi..

Mario Lemina'yı kadrosuna katmasına rağmen Fulham Seri'yi sarı-kırmızılı kulübe vermeme kararı aldı..
Orta alanda oluşan geniş rotasyona karşın Seri'yi Galatasaray'a kiralamayı kabul etmedi.

İngiliz idarecilerin, "Biz Seri'yi size satın alma opsiyonu ile verdik. (18 milyon euro) Ocak ayında Napoli ve Lyon bize bu bonservis bedelini ödemeyi kabul ettiler ama Seri'yi bırakmadınız.
Şimdi o teklifi dahi alamıyoruz. Seri'yi alacak kulüp, ancak bonservisi ile birlikte transfer edebilir"
diyerek, sarı-kırmızılı kulübe kapıyı kapattığı belirlendi.

Fulham bize birdaha nah kolay kolay ucuz oyuncu verir kiralık.

Transfer Istihbarat Şefi

Kargolar bile su haliyle kiralik miralık topcu getiriyor.
Delircem ya

hedef23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt