Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger takiminda 3 4 tane 3 ve uzeri maas alan varsa UCL'de tur atlamaya mecbursun. Yanlisim yoksa Belhanda ve Feghouli'nin Avrupa'da katkisi 0'a 0 elde var 0 :) Fegh belki Porto macinda filan katki vermisti fakat amaci olmayan macti.

Moder ve jozwiak yazılıp duruyor fakat bizim taraftarda tahammül sabır denen bişe yok iki maçta çöp ilan edilir atılır boşa atıp tutuyorlar. Ben ilk burada gördüm şu tetteh tır ne bileyim Fransa 2 lig den forvetler kanatlar vs hepsi superstar ilan ediliyordu tettehe burada kesinlikle alamayiz yedirmezler yaziliyordu. Şimdi adam tutmayınca Terim'in çöpü oldu. Denizli döneminde de bir Arjantinli vardı böyle. Sabır yokki bizde arkadaş bunu istemenin mantığı yok. Marcao coptu iki günde 30 dan aşağı satan haindire döndü. Bize 25 27 yaş bandında direk katkı yapacak adam gerekir genç oyuncular kültür olustukca oynar onun dışında hiç birşey olmaz

Bu arada hatirlatmakta yarar var. Bu takima dikine yardira yardira giden kanat sart.
Belhanda maasiyla
Babel maasiyla
Jimmy maasiyla
Fegh maasiyla
Gelenler
Alex Texeira
Lerma
Moder
Bruma veya Kalu veya Onyekuru

Çaykur Rizespor'da yeni transferler tanıtıldı. Loic Remy: 2+1 yıl Fabricio Baiano: 3 yıl Engin Bekdemir: 2 yıl Kemal Rüzgar: 3 yıl Yasin Pehlivan: 2 yıl Nadir Çiftçi: 2 yıl Konrad Michalak: 1 yıl kiralık

herkesle 4-5 sene sözleşme imzalamaktan vazgeçersek yüksek maaş yüzünden batmaktan kurtulabiliriz. 24-25 üstüne 2+1, 30 üstüne 1+1 imzalayın geçin yav.

Dun maci 35. dakika ve 5 oyuncu degistirene kadar ( 5 6 oyuncu degisikligine uyuz olurum) izledim. 1 0 iken rahat 3 0 yapardik ama 60. dakikada 3 0 olsa da 3 3 bitebilir diyorsun cunku orta sahadaki Belhanda Omer Taylan o kadar cok top kaybi yapiyorlarki takimda ozguven hic yok. Hadi Belhanda neyse, onu biliyoruz da Omer'in bu takimdan goturdukleri inanilmaz.

S.a ingiltere den hamza cund geldimi

1599216869366.webp

Şuanda süper ligin en kötü transfer komitesi bizde. Leş gibi. 1 yıl önce orta sahaya gelen adamlar kiralıktı. Hiç mi çalışmassınız. Beceriksiz,rezil kepazeler. Lan dünya da enva-i çeşit orta saha var. Ulan Sarpsborg,Bodo Glimt gibi ne idüğü belirsiz takımlardan dahi transfer yapamıyorsunuz.

FFP'nin ne katkısı oldu ki bize zaten. Eskiden bonservise yüksek paralar veriyorduk (bazen maaşa da tabii), şimdi kiralamaya 1-1.5 milyon euro verip en az 2-2.5 milyon maaş veriyoruz ve herif bi sonraki sene yok.

Bize bonservis değil maaş sınırlandırması lazımdı. UEFA'nın zurnalığı, başka bir şey değil.
Ulan akıl var mantık var, sen bana diyorsun ki satmadan alma. E ben ne yapacağım her sene şampiyonluğa oynarken birden bire koy göte diyip kimseyi almayacak mıyım. Almazsan yarışamazsın, yarışamazsan taraftar gelirin sıfıra iner, havuzdan galibiyet primini alamazsın. Oyuncu alamazsan almadığın için satıp para da kazanamazsın. Bunlar olmadan nasıl ekonomimi sürdüreyim ben. 200 milyon euro net borcum var.

Harcayacak paran yoksa mecburen kiralayacaksın. İyi herifi getirmek için yüksek maaş vermen gerekiyor bu ülkede. Milletin daha azına bonservisle topçu aldığı yerde biz daha fazlasını kiralamaya veriyoruz ve o para buhar olduğu gibi, oyuncunun maaşı da ağzına sıçıyor. Ne anladım bu işten.

Bonservisin bir şekilde geri dönüşü oluyor. Şimdi mesela Moder'e 7 versen ve es kaz çöp bile çıksa en az 4 milyona okutursun. Cavanda, Amrabat, Jose gibi kamyonla örnek var.
Yönetimlerin derdi şov yapmak.

4 ay santrafor bulamadıkları günden belliydi her şey. Sayısız santrafor varken bulamadık, işimiz gücümüz menajerlerin kucağına oturmak.

Zaten tüm süreci bozan Diagne transferi oldu, onu kesin satarız diye aldık, satsak yazın en azından para eden birileri alınırdı.

Sanırım 2 yıl önce FFPyi iyi yönetemezsek elimizde çok kötü bir kadro kalacak demiştim, o noktaya gidiyoruz. Seneye daha da kötü olacak limitten dolayı.

Yönetimlerin derdi şov yapmak.

4 ay santrafor bulamadıkları günden belliydi her şey. Sayısız santrafor varken bulamadık, işimiz gücümüz menajerlerin kucağına oturmak.

Zaten tüm süreci bozan Diagne transferi oldu, onu kesin satarız diye aldık, satsak yazın en azından para eden birileri alınırdı.

Sanırım 2 yıl önce FFPyi iyi yönetemezsek elimizde çok kötü bir kadro kalacak demiştim, o noktaya gidiyoruz. Seneye daha da kötü olacak limitten dolayı.
Bu sene orta sahaya iyi kötü birilerini tapulu olarak almazsak seneye çok yüksek ihtimalle elimiz şeyimizde kalacak maalesef.

Koeman Depay ve Wijnaldum’u aldırtıyormuş.. yok mu Babel’ide beleşe pazarlayacak babayiğit

Galatasaray için gerekirse evini barkını satabilecek bir başkan istiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt