Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligin en kötü forveti olan orgill'i aldilar mal gibiAntalya bu sezon küme düşebilir çok kötüler
Orta sahayi toparlamak icin 1 yildir top oynamamis Dorukhan’dan medet umanlari hic anlamiyorum renkdas. Sende kusura kalma.Orta sahayı gordunmu sen ?
Orta sahası yokken sağ bekin yedeğini düşünen renkdaslari da ben anlamıyorum kusura bakma.
Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
yaşlı, hasta adama küfür ettirecek herif ya. Orta sahasizlign yolunu yapmasını sakınMustafa Cengiz: "İnsanlar mükemmeli bulmak için mücadele veriyor, tam mükemmele asla ulaşamazsınız. Santrfor yokken ligin en çok golünü attık, defans yok dendi, ligin en az gol yiyen takımı olduk. Orta sahayla ilgili çalışmalarımız var, inşallah taraftarı mutlu edeceğiz."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu gerçek değildir heralde
Ligin en beyinsiz forveti olabilirligin en kötü forveti olan orgill'i aldilar mal gibi
Orta sahayi toparlamak icin 1 yildir top oynamamis Dorukhan’dan medet umanlari hic anlamiyorum renkdas. Sende kusura kalma.
Türkiye'den gençleri toplasaydınız o zaman.