Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim fatih hocayla billur geçiyor bunun başka açıklaması olamaz ama.fatih hocada kaşınıyor neden susuyorsun hocam

gsc scout forumuna kasaminin konusunu actiktan sonra haberler cikmaya basladi

kimi kekliyorsunuz yav

Orta sahayı gordunmu sen ?
Orta sahası yokken sağ bekin yedeğini düşünen renkdaslari da ben anlamıyorum kusura bakma.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk
Orta sahayi toparlamak icin 1 yildir top oynamamis Dorukhan’dan medet umanlari hic anlamiyorum renkdas. Sende kusura kalma.

Mustafa Cengiz: "İnsanlar mükemmeli bulmak için mücadele veriyor, tam mükemmele asla ulaşamazsınız. Santrfor yokken ligin en çok golünü attık, defans yok dendi, ligin en az gol yiyen takımı olduk. Orta sahayla ilgili çalışmalarımız var, inşallah taraftarı mutlu edeceğiz."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yaşlı, hasta adama küfür ettirecek herif ya. Orta sahasizlign yolunu yapmasını sakın

Son düzenleme:
Orta sahayi toparlamak icin 1 yildir top oynamamis Dorukhan’dan medet umanlari hic anlamiyorum renkdas. Sende kusura kalma.

Öyle dersen anlarım fakat Linnesi vermemek için Dorukhan'i da red etmek mantıklı değil. Bu zamana kadar Linnes sana ne vermiş ? Dorukhanin kalitesi var toparlanir ve yerli , lazım olacak. ama Linnes bom boş bir topçu.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Son düzenleme:
kasami Galatasarayın oyuncusu olamaz savaşıyor koşuyor boş boş bizdeki Culio gibi hatta aynısı bize yaramaz..

Son düzenleme:
C9441574-0F91-4987-AD94-C45BB8AA2C69.webp

Beyler yapmamız gereken belli, buz gibi birer özkaynak açıp içelim nöbeti de kilitleyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt