Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
strootman'a baktim, daha önce nzonzi'yi kiraladigimiz roma'da oynamis ve simdi kisa süre önce miroglunu kiraladigimiz marsilya'da oynuyor. ikisinin de bizdeki durumu malumdu.

oyuncunun maliyeti yüksek. transfer dönemi bitene kadar bir yere yollamak isteyecekler.

profil olarak bizim oynamak istedigimiz oyuna uygun oyuncu olup olmadigina bakmadan transfermarkt piyasa degeri ve oyuncunun pes-fifa-fm degerlerine bakarsan bizim su orta sahadan daha niteliksiz bir orta saha oyuncusunu istesen alamazsin.

önemli olan sisteme göre dogru oyuncuyu almak. ileride satabilecegin oyuncuyu gectim artik. orta sahasi bombos olan bir takimda diger 7-8 oyuncu ne oynarsa oynasin. hic bir halt yapamazlar.

orta saha merkezi yok resmen. futbolda iskeletin iyi olacak. kaleci-stoperler-orta sahalar-forvet. bunlardan biri defolu oldu mu bitersin.

Marsilyada hala payet sans buluyor adam 33 yaşında arada germain bile oynuyor.. ama 30 yaşında eskinin wonderkidi strootmanin gönderilmesi konuşuluyor.. heriflerin en yaşlı orta sahası sanson yaşı 26ymis diğerleri hep çoluk çocuk.. ciddi anlamda Avrupa'nın çöplüğü haline geldik burada strootman fantazisi kuranlar FM serilerinde şov yaptığı donemlerden hatırlıyordur.. Fransız kulüpleri çok uyanık şimdi baktım ligde de oynamış son macta kesin piyasa yapsın diye oynatiyorar yukarıda murat yazdı maaşı 6 milyonmus yeni bir yağlı kapı arıyorlar.

Ndiaye haberleri görüyorum inşallah yalandır.. 2 sene önce şampiyonluk maçında bile kadroya girememiş birisini tekrar almak ne kadar doğru? Kaldı ki bu adamin tek bildiği şey taraftara el kaldırıp gaza getirmek başka bir bildiği yok :D

500 milyon sadece maaş ve bonuslara gidicek bu sene zaten gelir 600 milyon.
Bu şartlarda 2 orta sahanın maliyeti 4 milyon euroyu geçmez bence.Bonservisi yada kira bedeli olmayan senede en fazla 1.5-2 alıcak oyuncu arıyoruz,haliyle bu maliyetle kaliteli oyuncu bulamıyoruz.

1 sene sözleşmesi var 3 yıl teklif etsen gelir.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam da bu adam 88li
3 ay sonra 32 oalcak
32lik adama 35ine kadar 3 verirsen top oynamaz ki
piyasa degeri 4e düsmüs
bir daha bonservis bedeli getirmeyecegi kesin
10 kagidi babel'de oldugu gibi yine cöpe atarsin

arsenal'in, liverpool'un alt yapisindan 2 orta saha kiralasan bu heriften fazla katki yapacagi kesindir. futbola doymus.

bu it herif 2 sene önce bize imza atacakken fazla para verdi diye inter'e gitmisti.

Ndiaye haberleri görüyorum inşallah yalandır.. 2 sene önce şampiyonluk maçında bile kadroya girememiş birisini tekrar almak ne kadar doğru? Kaldı ki bu adamin tek bildiği şey taraftara el kaldırıp gaza getirmek başka bir bildiği yok :D
fatih hoca donk-fernando cikip linnesi kulübede bekletmisti sanirim.

Vedat'ı Kosova milli takımında fark eden scoutlar yıllardır bu Edin Visca'yı nasıl fark etmedi acaba? Konu dışı ama bu kadar istikrarlı ve skorer adamın yıllardır STSL'de kalması çok garip.
Ali koç olsa başkanları keşfederdiler. Nedense sadece italya ligi feneri keşfediyor. Ingiltere almanya ispanya mal gibi uyuyor.

tamam da bu adam 88li
3 ay sonra 32 oalcak
32lik adama 35ine kadar 3 verirsen top oynamaz ki
piyasa degeri 4e düsmüs
bir daha bonservis bedeli getirmeyecegi kesin
10 kagidi babel'de oldugu gibi yine cöpe atarsin

arsenal'in, liverpool'un alt yapisindan 2 orta saha kiralasan bu heriften fazla katki yapacagi kesindir. futbola doymus.

bu it herif 2 sene önce bize imza atacakken fazla para verdi diye inter'e gitmisti.
Hayır juventus vermedi 3 sene önce yoksa geliyordu. Sonra dursun gidince eski ilgimiz kalmadı. Bonservis bedava verecekse 3 yıl sözleşme verilir asamoaha.

Tek iyi oynadığı maç Moskova maçı onda da kırmızı görmüştü beceriksizlik yapıp ondan sonra da bütün sene bomboş gezindi ortalıkta
moskova demisken bir benfica galibiyetini bir de onu hatirliyorum. 30 küsür macta baska avrupa galibiyetimiz yok sanirim.
menajerlerin türkiye'ye uygun gördükleri isimler türkiye'de pay ediliyor iste..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt