Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
asamoah falan girdi işin içine herkese allah rahartlık versin ben kaçar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ndiaye hayvan gibi oynamıştı..moskova demisken bir benfica galibiyetini bir de onu hatirliyorum. 30 küsür macta baska avrupa galibiyetimiz yok sanirim.
menajerlerin türkiye'ye uygun gördükleri isimler türkiye'de pay ediliyor iste..
Her gün diyor.sabah biri bu akşam dananın kuyrugu kopacak diordu
Terim hocama saygım sonsuz olabildiğince kulüpte kalmalı ancak o bıraktığı zaman güncel futbolu iyi bilen bir taktisyen lazım.. Belki öyle avrupa da başarı elde edebilirizmoskova demisken bir benfica galibiyetini bir de onu hatirliyorum. 30 küsür macta baska avrupa galibiyetimiz yok sanirim.
menajerlerin türkiye'ye uygun gördükleri isimler türkiye'de pay ediliyor iste..
Valla bu sene Şampiyon olamamaktan daha büyük tehlike, Fenerin Şampiyon olması ne yapıp etmeli engellemeliyiz, ondan sonra batacaklar aksi olursada uçarlar..
Başkan yokken de şampiyon oldu bu takım. Boş yapmasın.Bu açıklama gercekten sey degil mi, biz her turlu sacmaligi yapıyoruz mevkileri bos birakip duruyoruz ama hoca bir sey sekilde çözüyor. Boyle rezalet baska bir kulüpte yok elektrik faturasını odeyemeyenler 3 gunde 1 oyuncu aliyor, biz bu beceriksizlerle uğraşıyoruz.
Bence 2 orta saha sonrası mehmet ekici ve semih kaya açıklanır. Bekleyin demişlerdir.Olası bir Semih Kaya ve Emre Çolak ile kapanan bir transfer sezonu yaşasak tepkiler ne olur acaba
müzmin sakat
Ban yeriz hepimizOlası bir Semih Kaya ve Emre Çolak ile kapanan bir transfer sezonu yaşasak tepkiler ne olur acaba
Geçen sene 40 maç oynadı bu yıl yedekti. Sakatlığı falan yokmüzmin sakat
Avrupadan elenelim agir kufurler edicemBaşkan yokken de şampiyon oldu bu takım. Boş yapmasın.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi