Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dribling yapan savunması arkasına yılan gibi sızan eski kanat oyuncularımız 🤦‍♂️ Özlendiniz be

bu sene de UEFA kuapasi maçları gruplardan sonra tek mac olacak bence o sebeple yönetim bunu iyi görüp ona gore muhteşem kadro kurması gerekiyordu.
40 maç ligde yipranacagina 15 mac avrupa da oynayıp şampiyonluk kovalamak şu anda dünyanın en mantıklı hamlesi

Lazio mu açıklar yada uefa mi ama merak ettim Ali bey muric için nekadarini cebinden verdi ? İmmobilenin sol billuru etmeyecek biri için Ali Bey'in cebinden yüklü miktar çıkmıştır aynen elmas çöpü gibi

bu sene de UEFA kuapasi maçları gruplardan sonra tek mac olacak bence o sebeple yönetim bunu iyi görüp ona gore muhteşem kadro kurması gerekiyordu.
40 maç ligde yipranacagina 15 mac avrupa da oynayıp şampiyonluk kovalamak şu anda dünyanın en mantıklı hamlesi

10 maç Avrupa’da yıpranacağına ligde Şampiyon olup şikecilerin Şampiyon olmalarını engellemek dünyanın en mantıklı hamlesi.
Bu sezon son defa Şampiyon olan takım direk gruplarda olacak. Yani bundan sonra büyük olasılıkla Şampiyonlar ligi gruplarında Türk takımı olmayacak.
Onlarda bu sezon Şampiyon olamasalar en büyük iş adamları da artık batmalarını engellemeyecek. Zaten o yine ali kOÇ bir sezonlul yaşlı adamları aldı.

Albayrak : Başkanım Almanya'ya mı gitsek ingiltere'den havadis çıkmadı.

M.Cengiz : Ya boşver gel pubg atalım Apo.

Albayrak : Ben pabci bilmem başkanım

Cengiz : Tamam gel fifa atalım.

Bunlar sampiyonluk icin analarini bile peskes ceker, fatih terim bunlara hoca olsa 2. Gunden yalarlar orta sahaya melo isterler omurgasiz yavsaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt