Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer işi suyu cikti. Bu saatten sonra gelecek adamdan ne hayır çıkacak. 1 hafta sonra lig maçı var o maça yetişmeyecek belli. Ortada ciddi bir isim de yok, yönetimin çok ciddi olarak transfer işi ile ilgilendiğini düşünmüyorum. Gerçekten son haftayı bekliyorlar. Fener maçından önce bir orta saha gelir belki. Bu hafta transfer olmaz gibi duruyor. Yönetim istifa tagi açılmalı artık twitterda .

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

c033a10e-db32-11e8-bb7b-3484094c71b9_1280x720_052126.jpeg

Futbolun güzel ve vizyon dolu oldu dönemler

Transfer Istihbarat Şefi

Hatay maçını düşünüyorum da bize orta sahadan önce hızlı kanat lazım. Yoksa yine mıy mıy mıy oynayacağız Onyekuru gelmeden önceki gibi. Kılınç bu konuda yeterli olur mu emin değilim.

emre o açığı kapatamaz. ilk adımı çabuk ama sürekli deparlı oynamasını bekleyeceğimiz bir adam değil.

mutlaka ceza sahasını besleyebilecek fırlama bir kanat lazım. bir ara ismi bizimle ve fenerle anılan bordoauxlu eleman işimize yarardı aslında. fener'e giderse üzülürüm.

Transferi terim yapmıyor tabi terimi yollamak lazim yönetim süper. Bu saatten sonra başarısızlık direk yönetime yazar ortada çok vasat bir kadro var. Hangi hoca gelse boş

Transfer hocasi alacaksan daha iyisini bulursun
Kadroyu daha iyi bir hale getirmek icin cok daha iyi hoca bulursun

Yonetime super diyen yok zaten yonetim super olsa suan Fatih Terimi postalamisdi ama yani cesaretsiz bir yonetim oldugu icin ayni zamanda umursamaz bir yonetim oldugu icin herseyi Terimin eline verdi. FT fanclub buyuk bir tayfa onlarada ters dusmek istemez.

Valla ben rodrigeze hayir demem ama onu da alamaz bunlar

Transfer hocasi alacaksan daha iyisini bulursun
Kadroyu daha iyi bir hale getirmek icin cok daha iyi hoca bulursun

Yonetime super diyen yok zaten yonetim super olsa suan Fatih Terimi postalamisdi ama yani cesaretsiz bir yonetim oldugu icin ayni zamanda umursamaz bir yonetim oldugu icin herseyi Terimin eline verdi. FT fanclub buyuk bir tayfa onlarada ters dusmek istemez.
1. Lig seviyesinde orta saha var takımda, bunun sorumlusu yönetim ve acilen bırakmalı görevi.

1. Lig seviyesinde orta saha var takımda, bunun sorumlusu yönetim ve acilen bırakmalı görevi.

Para yok napacaksin yonetim olarak soylermisin boyle bir durumda
Hocaya baksan kadroyu hersene yenilemek istiyor acaba elimdeki oyunculardan maksimum katkiyi nasil alirim degil. Bu kadroyu egitip daha iyi bir seviye getirmeyi degil. Transfere bakiyo. Yav adam daha gecen sene kadro doluyken 3-4 transfer isterim daha dedi canli yayinda. Elin adami ben hocayim benim isim bu kadroyu daha yukseklere cekmek diyo bizimkisi transfer bakiyo. Saka gibi.

Bizimkiler Coulibaly yi begenmediler / liste nın alt bölümlerinde..

Yani gelecek OS bu adamdan daha iyi olacaktır.

Transfer Istihbarat Şefi

Sneijder
Drogba
Melo

Kaliteye bak.
Melo yu unutmayalım.

Melo da Brasil'in banko CMD iydi.
Fazla beklenti ve ozamana göre yüksek mebla olan 30 Mil ona ağır geldi. beklentiyi karşılayamadı... Bizim şansımıza oldu.

Transfer Istihbarat Şefi
Eboue

Para yok napacaksin yonetim olarak soylermisin
Bırakır görevi o zaman para kaynağı bulan adam gelir. Beşiktaş ve fener maddi olarak bizden kat kat kötü durumda ama beşiktaş bile oyuncu alabiliyor. 2 orta saha alacak kaynak bulamıyorsa bıraksın yönetim.

Bırakır görevi o zaman para kaynağı bulan adam gelir. Beşiktaş ve fener maddi olarak bizden kat kat kötü durumda ama beşiktaş bile oyuncu alabiliyor. 2 orta saha alacak kaynak bulamıyorsa bıraksın yönetim.

BJK kimi aldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt