H. Can Kanca
Kırmızı Üye
- 11 Ağustos 2017
- 1.750
- 1.104
- 753
Naingnolanın formasını almaya kalksalar ffpde eksiye düşer bunlar maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoooGecen sene falcao yerine sörtloth,nzonzi yerine moder,onyekuru yerine jakub,seri yerine mensah,lemina yerine colibaly gelseydi apo linc edilirdi forum yangin yerine dönerdi
Adamin fizigi bile ben is yaparim diyo aslinda ama yinede bilemezsin tabiki bazen tutmuyo ben mesela lemina dan cok umutluydum ama tutmadiÖyle Sörloth gelmeden önce PL'de 12 maçta gol atamamıştı.
Trabzonunki bir kumar , bu potansiyelinin bilincinde olup aldıklarını düşünmüyorum.
Keske Noble gelse.muslera da böyle twt atsın hani transfer diye
Belhanda tarlabaşından kankileri toplayıp geldiği yere sokar radjayıRadja gelirse Belhandayı döver.
Az kaldıBombalar patladı mı ?
200 bin euroya moder ve jakub 150 bin euroya colibaly gelseydi tepki olmazmiydi sence? Bunlarlami sampiyonlar liginde oynicaz derdik dogru konusmak lazimyooo
Forumun ilk günlerde beklediği oyuncu transferi profiline uyan isimlerdi bunlar. Özellikle Marcao&Luyindama transferlerinden sonra.
bizde iyi olsaydi verirdik giden iyi oynuyo diye napalim yav hep mi bizim sucumuz var ustaDenayera zamanında 7 8 m euro vermeyip ertesi sezon maicona 10m euro bayilmamiz
Keriz saray
Yalan mı söyleyeceğim sana200 bin euroya moder ve jakub 150 bin euroya colibaly gelseydi tepki olmazmiydi sence? Bunlarlami sampiyonlar liginde oynicaz derdik dogru konusmak lazim
Ne dior özetle musap ??![]()
italyan kaynakli

Knk gencecik stoperdi 22 yasindabizde iyi olsaydi verirdik giden iyi oynuyo diye napalim yav hep mi bizim sucumuz var usta