- 6 Eylül 2014
- 94.175
- 64.965
- 4.608
Nediyor yoldamiymis![]()
italyan kaynakli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nediyor yoldamiymis![]()
italyan kaynakli
Fanta calcio diye gazete mi olur la![]()
italyan kaynakli
Insallah yönetim kenyadan 25 bin euroya 2 genc orta saha alir bakalim herkes memnun kalacakmiYalan mı söyleyeceğim sana
Sosyolog musun?Insallah yönetim kenyadan 25 bin euroya 2 orta saha alir bakalim herkes memnun kalacakmi

Yakın meşaleleri
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşıyor mu o yavM B İ A
Gomis'i gönderip aldık alcaz diye koca yazı geçirip özgüveni 0 yarım porsiyon forvetle oynadık adam zaten bizden sonra kayboldu gittiNe alaka. Gecen sene sabah aksam falcao yazilmadi mi adam gitti aldi. Asil taraftar istifa etsin bu kafadan
Bu yönetim gider kadro disi kalmis antremanlarda kendi basina takilan bir oyuncu ile anlasirRenktaş asıl bu hafta transfer gelirse çok faydalı olur.
bizim tekniksiz heyet, zaten idmandan ve taktikten filan bişey kaçırmış olmaz yeni gelenler.
En azından Avrupa'da kamp yapmış biri bulursak ilk haftalara hızlı gireriz sonra onlarda Florya'dan nasibini alır ve pert olurlar
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
ne diyooo @Emre Bari
1 milyon euro kira teklif etmişiz oyuncuyada 2.5 milyon euro vermişiz ama zayıf bulmuşlar teklifi.Cagliari de uğraşıyormuş.rengim az italyanca ile anladığım biz kiralık istemişiz onlar da zorunlu satış opsiyonu istiyormuş
bunun apolusu müthiş olur.