Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Josef de souza Galatasaraya küfür atmadı mi? Her maçımızda sahanın en çirkef, pislik adamı değil miydi. Bu adama kuruş para harcansa yazıklar olsun. Herşey sportif başarı değil, böyle adamların işi olmamalı bizde. Gerçi taraftara ana avrat küfür atan belhanda hala bizde top oynuyor ne diyelim ki!

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AB792082-014A-4605-8CBE-3DF563A8FBA3.webp

Sportif aş kar açıklıyor ama dernek borcu sürekli artıyor. Bi katakulli çeviriyor bunlar taraftara gözükmek için
Yönetim gittiğinde enkaz bırakacak ancak öyle uyanır biatçı tayfa. Twitterda hala deli gibi savunan insanlar var bu yönetimi. Dursun bile maaşlarda falan kazık yedirsede onun aldırdıkalrı sayesinde şampiyon olabildik ve o oyuncular para edip satılabildi. Şimdi elde avuçta bişey kalmayınca foyaları çıktı ortaya.

Josef de souza Galatasaraya küfür atmadı mi? Her maçımızda sahanın en çirkef, pislik adamı değil miydi. Bu adama kuruş para harcansa yazıklar olsun. Herşey sportif başarı değil, böyle adamların işi olmamalı bizde. Gerçi taraftara ana avrat küfür atan belhanda hala bizde top oynuyor ne diyelim ki!

ona bakarsak her sene bir ibne rengi diyen adama da kontrat verdik 3 sene top oynamadigi halde

fenerin sakat/yedek sag bekine 1 milyon eurodan 2 sene sözlesme yaptik

aldigimiz yabancilarin karakterine falan bakin, handa-feghouli falan ihtarname ceker, mac satar. ertesi gün 11de olur.

Dursun ozbek mevcut yonetimden daha iyiydi malesef. Bu adamlar hem is bilmiyorlar hem de takımdan soguttular herkesi.

Ban yemek istemiyorum ban yemek istemiyorum ban yemek istemiyorum kafami duvarlari vuruyorum lütfen istifa edin bakin istifada bir hizmetir

ona bakarsak her sene bir ibne rengi diyen adama da kontrat verdik 3 sene top oynamadigi halde

fenerin sakat/yedek sag bekine 1 milyon eurodan 2 sene sözlesme yaptik
Yanlış yanlışı getirmez renktaş. Ardanın söylemi de yanlış. Gelmemesi için bir sürü neden de vardı. Gelmesin diyenler de haklı idi. Onu aldık diye bunu da alalim diyemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt